GAP Vadisi Çiftçi?nin yakın takibinde

GAP Vadisi Çiftçi?nin yakın takibinde

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Milyon 861 Bin dönümlük GAP Vadisi Projesinin 1. Etabındaki çalışmaları denetleyen Başkan Nihat Çiftçi yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

I. Etapta çalışmaların son sürat ilerlediğini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa için çok önemli projenin başlangıcını gerçekleştiriyoruz. Şanlıurfa Gap Vadisi projesiyle yep yeni bir çehre kazanacak. Çevre düzenlemesi, sosyal tesis, spor alanları, mesire alanlarıyla kaliteyi yükseltecek ve Şanlıurfa`nın nefes alabileceği bir yer haline gelecek. Allahın izniyle çalışmalarımıza başladık, başlamak bitirmenin yarısıdır. Çalışmalarımız da şuanda son sürat bir şekilde ilerliyor. Denetimlerimiz devam edecek ve her zaman işimizin başında duracağız. Seçim sonrası olmasına rağmen biz her zaman olduğu gibi işimizin başındayız. Şanlıurfa`ya gerçek anlamda hizmetkar olma yolunda çalışmaya devam ediyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

Bölgenin en büyük sosyal yaşam alanı olacak dev projenin 1.Etabı olan Cumhuriyet Parktaki120 dönümlük alanda yürüme yolları, su oyun parkı, çocuk oyun alanları, fitness alanları, anfi şeklinde tasarlanmış kuru havuz, havuz başı, kır düğünü alanları ve oturma birimleri yer alacak.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR