Demirkol: Yapılaşmanın Olmadığı Alanlarda Yollar Açıyoruz

Demirkol: Yapılaşmanın Olmadığı Alanlarda Yollar Açıyoruz

Şanlıurfa`nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesi`nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeleri sırasında vatandaşlarla görüşen Başkan Demirkol, yapılaşmanın olmadığı alanlarda yol açma çalışması yaptıklarını söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Meclis Üyeleri Abdulkadir Altundağ, Feyyat Akbaş, Abdulkadir Bağış, Nusret Kaya ve birim müdürleriyle beraber Devteşti Mahallesi`ndeki yol yapım çalışmalarının sürdürüldüğü bölgeleri ziyaret etti. Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş`in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Demirkol, ilk olarak mahalle sakinleri ile görüştü. Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Başkan Demirkol, vatandaşların taleplerinin giderilmesi için birim müdürlerine talimat verdi. Mahalle sakinlerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Demirkol, Haliliye halkının her zaman hizmetinde olacaklarını ifade etti.

YAPILAŞMA OLAMAYAN ALANLARDA YOL AÇMA ÇALIŞMASI

Başkan Demirkol, daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma yaptığı alanda incelemelerde bulundu. Başkan Demirkol, işçilerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Devteşti Mahallesi`nde yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini anlatan Başkan Demirkol, "Burada kırmızı kot uygulaması ile tabii zeminin 2 buçuk 3 metre indirilmesi şeklinde yeni yollar açıyoruz. Burada gördüğünüz gibi yapılaşmanın hiç olmadığı bölgelerde yeni yollar açıyoruz. Bu bölgedeki inşaat çalışmalarının daha kolay yürütülmesi, halkımızın ve çalışanlarımızın daha sonrasında bölgede, mahallede oturacak insanlarımızın rahatlıkla ulaşımını sağlamak amacıyla Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz bu bölgede çalışmalarını yürütmektedir. İnşallah en kısa sürede bu bölgeye elen vatandaşlarımız da inşaatlarını yapacaklar ve bu evlere yerleşecekler. Haliliye bölgesinde yaşadıkları için inşallah mutlu olacaklar. Bu çalışmalarımızda Fen İşleri Müdürlüğümüzün tüm personeline ve çalışmalarımızda bana destek veren her zaman için hayatımızı kolaylaştıran Haliliye Belediye Meclis Üyelerimize ve ayrıca bizi mahallede misafir eden Devteşti Mahalle Muhtarımız Müslüm Güneş Bey`e teşekkür ediyorum. Devteşti sakinlerine hayırlı olsun diyorum" dedi. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş ise evlerin olmadığı yerlerde yol açma çalışması yapıldığını hatırlatırken çalışmalardan dolayı Başkan Fevzi Demirkol`a teşekkür etti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR