ŞAHAN?IN İSTİFASI KABUL EDİLDİ

ŞAHAN?IN İSTİFASI KABUL EDİLDİ

Şanlıurfaspor-Tarsus İdmanyurdu maçı sonrası Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan maçtan sonra istifasını Şanlıurfaspor Yönetimine sunmuştu. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu dün Kulüp Başkanı Habib Arslan başkanlığında tek gündem maddesiyle toplandı ve Mehmet Şahan’ın istifası kabul edildi.

Şanlıurfaspor 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Şanlıurfaspor’un yapmış olduğu toplantı sonrası yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi.

“3 sezondur Teknik Direktör Mehmet Şahan’la ligdeki mücadelemizi sürdürüyorduk. Bu sezon yapılan tüm transferler Sayın Teknik Direktörümüzün isteği doğrultusunda gerçekleşmiştir. Kendi sahamızda Tarsus maçında Takımın çok kötü futbol oynaması ve sahadan mağlubiyetle ayrılması nedeniyle Stadda bulunan taraftarların büyük bir kısmı Teknik Direktörümüzü istifaya davet etmiştir. Maç devam ederken Teknik Direktörümüz Sayın Mehmet Şahan el haraketiyle istifa edeceğini söyledi. Maçın bitimiyle birlikte de soyunma odasına giderek futbolcularla helalleşti. Daha sonra Tesislere gelerek istifasını bize sundu. Bir gün sonra Yönetim Kurulumuz bu konu için bir araya geldi. Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan’ın istifası kabul edildi.

Görev yaptığı 3 sezon boyunca Şanlıurfaspor’un menfaatlerini her platformda koruyan çok sıkıntılı dönemlerde dahi Şanlıurfaspor için elinden gelen tüm gayreti gösteren Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan’a ve Teknik kadrosuna yapmış olduğu katkılar nedeniyle Yönetim Kurulumuz adına kendisine teşekkür ediyoruz. Kendini ispatlayan kariyerli bir Teknik Direktör olan Mehmet Şahan’a bundan sonraki yaşamında mutluluklar diliyor ve kendisine içtenlikle başarılarımızı sunuyoruz.

Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Türk Telekom maçına takımı Alt yapı Antrenörlerimizden Sayın Yaşar Tosun hazırlayacak ve Telekom maçında da Takımın başında Yaşar Tosun olacaktır.

Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan’ın istifasının kabul edilmesiyle birlikte yeni Teknik Direktör arayışlarımız başlamıştır. Pazar gününe kadar Şanlıurfaspor’un yapısına uygun, takımımızı hedeflediğimiz noktaya getirebilecek Hoca arayışımızı sürdürüp ön anlaşma yapacağımız Teknik Direktörümüzün deplasmanda oynayacağı Telekom maçını da özellikle izlemesini talep edeceğiz ve büyük ihtimalle Telekom maçı sonrası da Şanlıurfaspor yeni Teknik Direktörle resmen anlaşmış olacaktır.İstifa eden Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan çok kaliteli bir ekip oluşturmasına rağmen maalesef istenilen sonuçlar alınamadı. Elbette futbolda bu tür olaylar söz konusudur. Şanlıurfaspor’un amacına ulaşabilmesi için Şanlıurfa spor kamuoyunun daha çok birlik beraberlik içersinde olması ve mevcut takıma maçlarda gereken desteği vermesi gerekmektedir”dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR