Beyazgül; Şanlıurfa?da Madde Bağımlısı Kalmayacak

Beyazgül; Şanlıurfa?da Madde Bağımlısı Kalmayacak

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül?ün talimatıyla kurulan madde bağımlıları komisyonu Şanlıurfa merkezi genelinde madde bağımlısı çok olan mahallelerde ciddi çalışmalara başladı. Madde bağımlıları komisyon Başkanı Av. Hasan Suyun ve komisyon üyeleri haftada iki gün olmak üzere madde bağımlısı olan gençlerle ve çocukları madde bağımlısı olan ailelerle bir araya geldi.

Kafeterya ve kıraathanelere ani baskınlar yaparak oradaki aileler ve gençlere madde bağımlılarıyla ilgili istişare toplantıları düzenlediler.  Yaptıkları istişare toplantılarıyla beraberindekiler Aile ve Sosyal Politikalar müdürlüğünden aldıkları Sosyolog Ergün Kardaş ve iki Avukat alarak aileleri ve gençleri madde bağımlılığı hakkında bilinçlendirme toplantılarına başladılar. Komisyon başkanı Av. Hasan Suyun; Hepimizin farklı düşüncesi olabilir bu bizi bağlamaz. Bizim tek sorunumuz var bu gençlerimizi bu bataklıktan nasıl kurtaracağız dedi. Madde bağımlıları komisyonu Eyyübiye İlçesine bağlı Topdağı mahallesinin Şeker kıraathanesinde 3?ncü toplantılarını gerçekleştirdiler ve hafta da iki gün bir mahalle de olacaklarını belirttiler.

 Madde bağımlıları komisyon Başkanı Av. Hasan Suyun yaptığı aileler ve gençlerle yaptığı toplantıda şunları söyledi. ? Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğünde sosyolog olan Ergün Kardaş, Muhtarımız Hanifi Taş ve komisyondaki arkadaşlarımızla beraber bir istişare toplantısı yaptık.  Madde bağımlıları ve çocukları Madde bağımlısı olan ailelerin sorunlarını dinledik. Parti olarak biz bu işin çözüm noktasında gerekli çalışmaları yaptığımızı söyledik. Sağ olsunlar buradaki kardeşlerimiz bizlere bu konuda destek verdiler. Burada olan kardeşlerimizin evlatlarımızın sıkıntıları Partimize bildireceğiz.  Sayın İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül İle telefonla görüştük bu konu hakkında ne gerekiyorsa yapacağını ve kanoyu Ankara ya taşıdığını bizler ve arkadaşlarımıza söyledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti diye konuşmalarına devam etti.  

Eyyübiye Hastanesinin 20 Yataklı Bölümü Madde Bağımlılarına Ayrıldı

İnşallah bizim yapımı devam eden 800 yataklı Hastanemizde 20 yataklı kapasiteli kapalı alan sadece Madde bağımlılarının tedavisi yapılacağı bir yer tahsis edilmiştir. Ve hiçbir şekilde tedavi olan hastadan maddiyat temin edilmeyecektir.  Bu konuda da kamu hastaneler birliğine teşekkür ederiz.  Biz inşallah halkımız ile berber el ele vererek bu sorunu çözeceğiz. Biz AK Parti olarak bu işi bırakmayacağız bu iş çözülene kadar mücadelemiz devam edecektir. Bu konu hakkında elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederim dedi?.

Haber: Müslüm Harburcu 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR