Timsah yalnız değil!

Timsah yalnız değil!

Şampiyonlar Ligi C Grubu`nda Glasgow Rangers`ın ezeli rakibi Celtic taraftarları Bursaspor`u desteklemek için kulübü mail yağmuruna tuttu.

Bursasporlu taraftarları evinde ağırlamak isteyen Celticli fanatikler Bursaspor`un ürünlerini sipariş ediyor. Bursaspor`un Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında İskoçya`da Glasgow Rangers ile yapacağı maç öncesi, Rangers`ın ezeli rakibi Celtic`in taraftarları Bursaspor`a destek vermek için kulübü mail yağmuruna tutuyor.

Glasgow Rangers ile Celtic arasında yaşanan ezeli rekabet Şampiyonlar Ligi`nde oynanacak maça yansırken, Celticli taraftarlar İskoçya`ya gelecek Bursasporlu taraftarları evinde ağırlamak istiyor. İnternet ortamından Bursaspor`un kendi formalarıyla aynı olan çizgili formalarından alan Celtic taraftarları, bir yandan da gönderdikleri mailde, bu maçta Bursaspor`u destekleyeceklerini ifade ettiler.

Bursaspor`un Celtic modeli formasını almak için İskoçyalı taraftarların harekete geçtiğini kaydeden Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, Celtic taraftarlarından gelen elektronik postalara çok şaşırdıklarını kaydetti.

Taraftarların attıkları mailde tribünde yer alacaklarını ifade eden sözler kullandıklarını söyleyen Eren, "Bu bizi çok sevindirdi. İskoçya`da taraftarımızın yanında Celtic taraftarları yer alarak güzel bir görüntü oluşturacaklardır. Sipariş veren Anthony Bunnage ve Sean Burns isimli iki taraftarlara formalarımızı gönderdik" dedi.

 

HT



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR