ŞANLIURFASPOR TELEKOMDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

ŞANLIURFASPOR TELEKOMDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

Teknik direktör Mehmet Şahanın Tarsus Maçı sonrası istifa etmeisnin ardından yeni hoca arayışlarına başlayan ve kısa sürede Ekrem Al ile anlaşıp takımı Ekrem Al’a teslim eden Şanlıurfaspor, Ankaranın güçlü takımlarından Türk Telekom deplasmanında oynadığı müsabakada kente 1 puanla döndü.

 Hafta içi takımın başına geçen ve takımla yalnızca iki antreman yapma fırsatı bulan teknik adam Ekrem Al nezaretinde Şanlıurfaspor Ostim Stattında spor toto ikinci lig kırmızı grubun güçlü takımlarından Teklelom karşısında 1 puanla dönmesi taraftarları umutlandırdı. Şanlıurfasporun Telekom karşısında her iki yarıda da üstün oynayan taraf olduğu ve girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamadığı, oynadığı futbol ile gelecek için umut vaat ettiği öğrenildi.

Maç sonrası haber merkezimize bilgi veren Şanlıurfaspor Kulüp 2. Başkanı ve Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı zorlu deplasmandan bir puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek “Yeni Teknik Direktörümüz Ekrem Al ile iyi bir hava yakalayacağımız kanaatindeyim. Bugün Türk Telekom deplasmanında takımın kazanma hırsı ve motivasyonu bizleri gelecek için umutlandırdı. Yönetim Kurulu olarak sonuna kadar destek verdiğimiz ve arkasında olduğumuz Ekrem Al ile Şanlıurfasporun  başarıyı yakalayacağı aşikardır. Biz Şanlıurfalılara düşen takımlarına sahip çıkmak ve takımlarını desteklemektir. Yönetim oyuncu teknik heyet ve taraftar ile bütünleşip yıllardır arzuladığımız Bank Asya hasretini dindirmek istiyoruz dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR