İskenderun Demir Çelikspor Turgut Uçar İle Anlaştı

İskenderun Demir Çelikspor Turgut Uçar İle Anlaştı

Yönetim, sezon sonuna kadar anlaştığı Teknik direktör Uçar ile varılan anlaşmanın detayları Başkan Cengiz Gül tarafından açıklanacak. Altayspor’un Süper ligde kaptanlığını yapan Teknik Direktör Turgut Uçar, Kardemir Demirçelik Karabükspor, Karşıyakaspor, Yimpaş Yozgatspor, Uşakspor, Altay, Akhisar Belediye Gençlik, Adanaspor ve Balıkesirspor’u çalıştırdı. Yarından itibaren takımı ile ilk antrenmana çıkacak olan Uçar’ın sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

TFF 2. Ligi Yükselme Grubu`nda mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, Osman Özköylü’den boşalan teknik direktörlük görevini Turgut Uçar`la  doldurdu.

Osman Özköylü’nün görevden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına giren İDÇspor yönetimi, Teknik Direktör Turgut Uçar`da karar verdi. Anlaşmaya ilişkin açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Cengiz Gül, Uçar’ın Uşakspor`u Bank Asya 1. Ligi`ne çıkardığını ve sürekli Bank Asya 1. Ligi`nde görev yaptığını belirterek "Birçok aday vardı. En uygun aday Uçar`dı ve biz de Turgut Uçar`da karar kıldık. İki gündür görüşüyorduk ve bugün yaptığımız son görüşmede her konuda anlaştık” dedi.

Başkan Gül, Turgut Uçar`ın orta kuşak hocalardan ve geçmişinin başarılarla dolu olduğunu ifade ederek, şu açıklamada bulundu: "Biz Uçar`ın başarılı olacağına inanıyoruz. Bunu bir kan değişimi olarak görüyoruz. Ama hocanın değişimiyle de her şey değişmez. Bunu biliyoruz. Suçu sadece hocada aramak gibi bir duygumuz da yok. Bu nedenle bugün futbolcularla toplantı yaptım ve gerekenleri konuştuk. Onlar da bunun farkında. Futbolcular da ruh halini değiştirecek. Kaybedilmiş 6 puan var ama, inanıyorum ki, bu kan değişimi ile bunu yeniden kazanacağız."



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR