SU SPORLARI ŞENLİKLERİ YAĞMUR ENGELİNE TAKILDI

SU SPORLARI ŞENLİKLERİ YAĞMUR ENGELİNE TAKILDI

Şanlıurfa`nın Halfeti ilçesinde 2.`si düzenlenen Su Sporları Şenlikleri`nin ilk günkü programı, aşırı rüzgar ve yağışlar nedeniyle iptal edildi.
Yarışmalar, elli metre kız ve erkek yüzme yarışlarıyla başladı. Sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Yüzme yarışlarının ardından kano yarışları start aldı. Dereceye girmek için kürek çeken sporculara izleyenler, alkışlarıyla destek verdi. İlçe Kaymakamı İsmail Çiçek, su sporları şenliklerine ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduğunu ve Halfeti ilçesinin Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nin su sporları alanında merkezi haline geldiğini söyledi. Kaymakam Çiçek, su sporlarının dünya da en iyi
şekilde yapılabileceği en iyi yerin Halfeti ilçesi olduğunu sözlerine ekledi.
Yarışlar başladıktan kısa süre sonra yağmur yağışı başladı. Aşırı rüzgar ve sağanak yağış su sporları şenliklerini ilk gün programının iptal edilmesine neden oldu. Sporcuları olumsuz etkileyen yağışlardan izleyenler de nasibini aldı. Yağan yağışın ardından protokol üyeleri kendileri için ayrılan alanı terk etti. Islanan izleyiciler kendilerini yağışlardan korunmak için kapalı alanlara sığındı. Yarım kalan şenlikler bugün devam edecek.
Programa ilçe kaymakamı İsmail Çiçek, Belediye Başkanı Mahmut Özdemir, Sualtı Sporları Federasyonu Genel sekreteri Oğuz Aydın, Gençlik İl Spor Müdürü Hakan Altuğ, ilçe halkı ve sporcular ve aileleri katıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR