Şilan ?Çok Amaçlı Hizmet Evi? hizmete açıldı

Şilan ?Çok Amaçlı Hizmet Evi? hizmete açıldı

Şilan kırsal mahallesinde, mahalle sakinlerinin talebi üzerine Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ?Çok Amaçlı Hizmet Evi? tamamlanarak, malzeme desteğinde bulunuldu. Çalışmaları tamamlanan alanda incelemede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Öncül, ?Mahalle sakinlerinin daha önce yapımına başladığı çok amaçlı hizmet evine gelen talep üzerine temel yapı malzemeleri desteğinde bulunarak tamamlanmasına katkı sağladık. Tabi desteğimiz o malzemelerle sınırlı kalmadı. Yapımı tamamlanan hizmet evine bugün de oturum alanında kullanılan sedir, çay sehpaları tarzında malzemelerle kullanılabilir hale getirdik. Yapının isminden de anlaşılacağı üzere mahalle sakinleri burayı taziye, mevlit, düğün ve kına gibi günlerde kullanabilecek. Hizmet evinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Şilan Çok Amaçlı Hizmet Evi?nin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dilerim? diye konuştu.

Şeyhmus Yüksekkaya isimli mahalle sakini yaptığı açıklamada, ?Gerçekten büyük bir ihtiyaçtı mahallemiz için. Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz?a desteği için çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun? dedi.

 

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR