KIRSAL MAHALLESİNDEKİ ÇÖP VE MOLOZ YIĞINLARI TEMİZLENDİ

KIRSAL MAHALLESİNDEKİ ÇÖP VE MOLOZ YIĞINLARI TEMİZLENDİ

Mahalle sakinlerinden gelen şikayetleri değerlendiren Akçakale Belediyesi, Kepezli kırsal mahallesini çevreleyen boş arazide biriken çöp ve moloz yığınlarını temizledi.

Kepezli Mahallesi çevresinde bulunan boş arsalara moloz ve çöp dökülmesi mahalle sakinlerini çileden çıkarttı. Konuyla ilgili artan şikayetler üzerine, Akçakale Belediyesi harekete geçti. Söz konusu alanda gerekli çalışmalar başlatılarak, alan moloz ve çöp yığınlarından temizlendi.

Kepezli Mahallesi Muhtarı Talip Akburan; "Mahallemizde bulunan ve çöp yığını haline gelen bu alan bizim ve çocuklarımızın sağlığını tehdit eder nitelikteydi. Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan`ın konuyu duyar duymaz kepçe ve kamyonları gönderip bu alanı hemen temizletip düzenlemesi bizleri çok mutlu etti. İş makinaları sabahtan beri bu alanda temizleme ve düzenleme çalışmaları yapıyor. Bizde kendimize düşen görevi yapacağız bundan böyle köy halkının  buraya moloz ve çöp dökmesine izin vermeyeceğiz. Şikayetimizi dikkate alıp çözüme kavuşturan başkan beye ve belediyemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun". Dedi.

Vatandaşlardan gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduklarını belirten Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ?Kepezli Mahallesi sakinlerimizin yaşam alanı olan ve köyü çevreleyen yerini boş arazide biriken Çöp ve molozlar, mahalle sakinlerini sıkıntıya sokuyordu. Belediyemize gelen şikâyetleri değerlendiren ekiplerimiz, söz konusu alanla ilgili çalışmaları başlattı. Akçakale Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü?ne bağlı ekiplerimiz mahalle ve çevresinde yaptıkları çalışmalar neticesinde alanda bulunan çöpleri ve moloz yığınlarını temizledi. Ekiplerimiz 2 Kepçe, 3 Kamyonla yapılan gerekli çalışmalar sonucunda, alanı temiz bir hale getirdi. Bu ve buna benzer çalışmalarımız bazı mahallelerde de yapılmakta; vatandaşlarımızdan gelen talepleri hızlı bir şekilde karşılamak için ekiplerimiz canla başla çalışmaktadır.? Dedi.

Moloz ve çöp yığınlarından temizlenen boş araziyi gören mahalle sakinleri, Akçakale Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR