EYYÜBİYE BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

EYYÜBİYE BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların mağduriyetinin önüne geçmek için yoğun çaba sarf Eden ekipler vatandaşların da takdirini topluyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak Eyüp Nebi mahallesinde kilitli beton parke taşı döşeme, direkli mahallesinde ise stabilize yol yapım çalışması başlattı. Vatandaşların özellikle kış aylarında çamurlu yol mağduriyetini önlemek ve yaşam standartlarını yükseltmek isteyen ekipler, bu kapsamda çalışmalarına hız verdi.  Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan Eyüp Nebi Mahallesi`nde 30000 metre kare kilitli beton parke taşı döşeme işini sürdürürken diğer yandan alt yapısı tamamlanmış alanlarda stabilize yol yapım çalışmalarına da hız verdi. Eyüp Nebi mahallesinde 3000 metre kare kilitli beton parke taşı döşeme işi devam ederken Direkli Mahallesinde ise stabilize yol yapım çalışmalarında da sona gelindi.  Vatandaşlar mahallelerinde devam eden çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Çalışmalarından ötürü Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci`ye teşekkür eden Eyüp Nebi Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ,"mahallemizde kilitli parke çalışmaları yapımına devam ediliyor. 30000 metre kare kilitli parke döşeme talimatını veren Başkan Ekinciye ve personellerine teşekkür ederiz."  dedi.

Direkli Mahalle sakinleri de Başkan Ekinci`ye teşekkür ederek," Bu bölgede bu tür çalışmalar yaptığı için Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci`ye teşekkür ediyoruz. Tek sıkıntımız yoldu. Onu da sağ olsun kendilerine iletir iletmez sorun çözüldü. Allah kendisinden razı olsun. İşe gidip gelmekte sıkıntılar yaşıyorduk. Eyyübiye Belediyesi güzel çalışmalar yaptılar. " ifadelerini kullandılar.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR