4 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

4 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

Yıllardan bu yana kentimizde yoksulların uğrak adresi olan Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, yardımlarını sadece kuru gıda, yemek ve giysi yardımlarıyla sınırlı tutmuyor. Fakir ve yoksulların umut kapısı olan Aşevi, yeni Eğitim ve öğretim yılının başlamasından dolayı dün 4 Bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

 

Pasaj esnafı tarafından Aşevi’ne hayır amaçlı gönderilen Kırtasiye malzemeleri, Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Sorumlularından Ali Topal tarafından öğrencilere dağıtıldı. Kırtasiye yardımından yararlanan öğrenciler, kendilerine yapılan bu desteklerden dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiler. Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Sorumlularından Ali Topal ise, bu yıl Gönüllü Kuruluşlar aşevi olarak 18. Yılı bitirmek üzere olduklarını belirterek, “Hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu hizmetlerin devamını da inşallah getireceğiz” dedi. Ramazan ayından önce aşevinin açıldığını ve fakir ve yoksul vatandaşlara yemek dağıtımına başladıklarını hatırlatan Ali Topal, “Bu yemeğin yanında bizden yardım alan, yardıma muhtaç olan dul, yetim, sakat, asker kadınlarının çoluk ve çocuklarına hem yemek veriyoruz hem, bayramlık verdik, bunun yanı sıra nakit yardımları yaptık. Bu yıl yemek verme işlemimiz 2011 Mart ayına kadar devam edecek” diye ifade eden Topal, Bunların yanında yardıma muhtaç olan vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulunduklarını vurguladı. Topal, “Okulla ilgili olan önlük, ayakkabı, hem de kırtasiye malzemelerine yardımcı oluyoruz. Elimizden geldiği kadar fakir ve yoksul vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılaşamaya çalışıyoruz” diye ifade etti.

 

“HAYIRSEVERLERİN YARDIMLARINI BEKLİYORUZ”

 

Şanlıurfalı hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini de sözlerine ekleyen Topal, “Bu yetim çocukları, mahkûm çocukları ve yaşlıların hiçbir ihtiyacını eksik bırakmayacağız. Tamamını karşılamaya çalışıyoruz. Bunların sevinmesi bizlerin sevinmesidir. Onların üzülmesi bizlerin üzülmesidir. Bundan dolayı Şanlıurfalı kardeşlerimizin bizi ziyaret edip, böyle yardımlara kendileri de ortak olurlarsa memnun oluruz” şeklinde konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR