BELEDİYE KOŞUSU`NU CANNAVARO KAZANDI

BELEDİYE KOŞUSU`NU CANNAVARO KAZANDI

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı Koşusu Şanlıurfa Hipodromu`nda Koşuldu.

Şanlıurfa belediye başkanlığı koşusu 6 Ekim çarşamba günü Şanlıurfa hipodromu`nda koşuldu.

Üç ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus koşuya 9 at katıldı. Birincilik ikramiyesi 21.100 TL. olan, kum pistteki 2000 metrelik koşuyu Mehmet Esmer`in CANNAVARO isimli safkanı jokey Ahmet Taş ile 2.13.97`lik derece yaparak kazanmayı başardı.

Koşuda PALAZ BEYİ ikinci, CANMURAT üçüncü, PRENS HECTOR da dördüncü olurken, farklar 4,5 Boy - 5 Boy - 2,5 Boy şeklinde oldu.

Koşu sonrasında yapılan törende kazanan atın sahibi Mehmet Esmer`e vekâleten Osman Ziya Tekinalp`e kupasını Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba verdi.

Kupa törenine Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Jandarma Alay Komutanı Alb. Emin Dursun, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi ve Türkiye Jokey Kulübü A. Hücum Tulgar, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Homurlu ile davetli misafirler de katıldılar.

"CANNAVARO" isimli atın sahibi Mehmet Esmer`e vekâleten kupayı alan Osman Ziya Tekinalp yarışmayı kazandıkları için oldukça sevinçli olduklarını belirterek, kupayı Başkan Fakıbaba`nın elinden almaktan ayrı bir mutluluk duyduklarını kaydetti. (Haber Merkezi)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR