Güldüren İntihar Anonsu...

Güldüren İntihar Anonsu...

Şanlıurfa`da bugün öğle saatlerinde Polis, Sağlık ve İtfaiye ekipleri bir anons ile harekete geçti. Sırrın Kavşağında AVEA`ya ait kuleye tırmanan bir şahsı gören vatandaşlar 155 ve 112`yi arayarak "Bir şahsın intihar etmek için GSM kulesine çıkmış İntihar edeceğim." diye bağırdığı ihbarında bulundu.

 

Olay yerine önce gelen Sağlık ekipleri Polis ekiplerini beklerken İtfaiye ekipleri de GSM kulesi önüne geldi. Polis kuledeki şahsı megafonla uyararak aşağı inmesini istedi. Bu sırada İtfaiye ekipleri de şişme çadır açarak kule çevresinde önlem aldı. Kuleden yavaş yavaş aşağı inen şahıs Polis tarafından gözaltına alınırken, konu daha sonra anlaşıldı. Kuleye çıkan şahıs AVEA`nın Teknik Servis elemanı olduğunu dile getirirken, kuleye Verici Antenlerindeki sorun nedeniyle çıktığını ve yaklaşık 1 saatlik işinin devam edeceğini belirtti.

 

Kimlik sorgusu ve gerekli sorgulamanın ardından ekipler Merkeze anons ederek "Merkez buradaki şahıs GSM operatörünün teknik elemanı ve bakım için kuleye çıkmış önemli bir konu yok." dedi.

 

Rahat nefes alan görevliler ve vatandaşlar olay yerinden ayrılırken, Teknik Servis Elemanı işine devam etti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR