HİLVAN DA MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

HİLVAN DA MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

İlk olarak Hilvan Hükümet konağı bahçesinde Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan programa Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız,Hilvan Belediye Başkanı  Aslan Ali Bayık,Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, ve daire amirleri katıldı. Hilvan Muhtarlar Derneği başkanı Halil Bayuk muhtarlar adına Atatürk Anıtına çelenk sundu. saygı duruşu ve istiklal marşının ardından günün anlam ve önemini vurgulayan açıklamayı Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Bayuk yaptı.Düzenlenen törenin ardından Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız muhtarlarla bir araya gelip sorunlarını dinledikten sonra 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Hilvan Belediyesinin düzenlediği yemekli program da Hilvan Belediyesi Başkanı Aslan Ali Bayıkla bir araya gelip sorunlarını iletti.

Günün anlam ve önemiyle ilgi açıklama yapan Hilvan kaymakamı Halid Yıldız muhtarlarımız mahallelerin mülki amirleri topluma en yakın olan ve halkın sorunlarını yerinde gören ve etkili bir şekilde halleden bireyler olarak vatandaşlarla görüşmeleriniz çok önemli çünkü halk sorunlarını sizin aracılığınızla bize ulaştıracak bu anlamda yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Yaptığı Açıklamada öncelikle 19 Ekim Muhtarlar günü kutluyorum muhtarlar bulunduğu mahallenin sahibi gibi davranıp her türlü sorumluluğu üstlenir Cumhurbaşkanımızın da desteğiyle Muhtarlarımızın sorumluluklarından dolayı maaşı arttı çünkü muhtarlık kolay değil gece gündüz demeden halkın sorunlarıyla ilgileniyorlar bu kapsamda biz belediye olarak kapımız her zaman muhtarlarımıza açık ihtiyaçları doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız dedi.

Hilvan Muhtarlar Derneği Başkanı Yaptığı Açıklamada Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık,Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, ve bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR