ŞANLIURFA`DA SANATIN İZLERİ SERGİSİ AÇILDI

ŞANLIURFA`DA SANATIN İZLERİ SERGİSİ AÇILDI

Şanlıurfa Valiliği ve Gazi Üniversitesinin birlikte gerçekleştirdiği Uluslar arası Türk ve Dünya Kütltüründe Şanlıurfa Sempozyumunun etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Güzel Sanatlar Galerisi`nde "Şanlıurfa`da Sanatın İzleri" adlı serginin açılışı yapıldı.
Gazi Üniversitesi Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve "Uluslararası Türk ve Dünya Kültüründe Şanlıurfa" sempozyumuna katılan akademisyenlerin kendi yapmış oldukları eserlerden oluşan "Şanlıurfa`da Sanatın İzleri" sergisi Vali Vekili Bahri Tiryaki tarafından açıldı. Sergi açılışına Vali Vekili Bahri Tiryaki, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Şanlıurfa`ya sempozyum dolayısıyla gelen akademisyenler, kurum amirleri ve çok sayıda sanat sever katıldı. Sergide; Suhandan Özay Demirkan, Tuna Doğan, Feriha
Akpınarlı, Aysen Soysaldı, Yakude Develioğlu, Fatma Nur Başaran, Meral Büyükyazıcı, Mustafa Kula, Hatice Tozun, Pelin Demirtaş Dikmen, Nihal Ülger, Ebru Alparslan, Canan Erdönmez, Selda Ayranpınar Kozbekçi, Gülcan Patur, Neşem Ertan, Mehmet Çevik, Ahmet Aytaç ve Seyfeddin Mansimoglu`nun kendi uzmanlık alanlarında hazırladıkları eserlerin sergisi iki gün boyunca ziyaretçilere açık kalacak.
(İHA)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR