ENGELLİLERDEN ZEYTİN DALI HAREKATİ`NA DESTEK

ENGELLİLERDEN ZEYTİN DALI HAREKATİ`NA DESTEK

Siverek Engelliler Derneği öncülüğünde bir araya gelen grup, ellerinde Türk bayraklarıyla "En büyük asker bizim asker" sloganları atarak Siverek Askerlik Şubesi önüne geldi.

Siverek Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Alper Arıkan, duyarlılıklarından dolayı engellilere teşekkür etti. Görev başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü milletinden alan bir ordu olduğunu ve bu bilinçle göreve gittiğini anlatan Arıkan, şöyle konuştu:

"Adım atarken arkasındakileri düşünmeyen ordumuz, görevi ne ise onu ifa edip tekrar asıl görev yeri olan ülkemize geri geleceğinden kimsenin şüphesi yok. Önemli olan karşımızdaki teröristlerin seri bir şekilde etkisiz hale getirilmesi ve ülke sınırlarımızın korunarak vatandaşlarımızın can ve kaybına uğramamasıdır."

Dernek Başkanı Feridun Şenateş ise ülkenin huzuru ve bekası için terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı`na engelliler olarak katılmak istediklerini ifade etti.

Kol, bacak veya diğer uzuvlarında bir eksilik olmasının devletin yanında yer almalarına engel olmadığını dile getiren Şenateş, "Eli kanlı terör örgütleriyle mücadele eden şanlı ordumuzun bir neferi olmak istiyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından engelliler dilekçelerini şube yetkililerine teslim etti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR