Rijkaard gitti Hagi geldi

Rijkaard gitti Hagi geldi

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Hollandalı çalıştırıcı Frank Rijkaard’ın biletini kesen Galatasaray yönetimi kulübün efsane ismi George Hagi ile anlaştı. Galatasaray’ın unutulmaz ismi Hakan Şükür de takıma sportif direktör olarak geri dönüyor.Galatasaray, Rijkaard’ın yerine aradığı ismi buldu. Yönetimin birkaç gün önce Türkiye’de bulunan ancak ülkesine dönen efsane isim Hagi ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Kulübe yakın isimlerden edinilen bilgiye göre yönetim, Rijkaard’ın takınacağı tutuma göre Hagi ismini açıklayacak. 

Eğer Rijkaard birkaç gün içinde istifa ederse Hagi’nin takımın başına geçtiği kamuoyuna duyurulacak. Ancak Rijkaard istifa etmezse, Fenerbahçe maçından sonra Rijkaard’la yollar ayrılacak ve takımın başına Hagi’nin getirildiği açıklanacak.

  
Birkaç gün önce Kuşadası’nda bulunan Hagi de İHA muhabiri Zafer Hacısalihoğlu’na Galatasaray’dan teklif gelmesi halinde hiç düşünmeden kabul edebileceğini söylemişti.
 
HAKAN ŞÜKÜR SPORTİF DİREKTÖR OLUYOR
  
Bu arada takımın unutulmaz golcüsü Hakan Şükür de Galatasaray’a sportif direktör olarak dönüyor. Adnan Sezgin’in yerine takımda göreve başlayacak olan Hakan Şükür’ün futbolcularla yakın ilişkisi sayesinde kötü gidişata son vermesi ve psikolojik olarak takımı toparlaması bekleniyor.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR