BAŞKAN EKİNCİ EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN EKİNCİ  EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle gezileri kapsamında çat kapı ev ziyaretlerini sürdürüyor. Bir yandan rutin belediyecilik çalışmaları diğer ayandan sosyal belediyecilik faaliyetleriyle vatandaşa dokunmayı sürdüren Başkan Ekinci, kamuoyunun takdirini topluyor. Vatandaşın derdiyle dertlenip, dar gelirli vatandaşların sesine kulak veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle gezileri kapsamında gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerde misafir olduğu vatandaşların taleplerini anında yerine getiriyor.  Başkan Ekinci son olarak Batıkent Mahallesinde eşi Ayşe Ekinci, Ak Parti Eyyübiye Teşkilat Üyeleri ve Mahalle Muhtarı Halil Kaya ile birlikte çat kapı ev ziyaretlerine devam etti. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşların taleplerini karşılayan Başkan Ekinci, ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilenip çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Çat kapı mahalle gezileri hakkında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ?Mahalle gezilerimize ara vermeden devam ediyoruz. Batıkent Mahalle Muhtarımız, İlçe Teşkilat Üyelerimiz ve Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gezilerimizi sürdürüyoruz. Bu ziyaretlerimizde dar gelirli ailelerimizle bir araya geliyoruz. Bu ailelerimize çeşitli yardımlar yapıp onların dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Hasta ziyaretleri gerçekleştirip hastalığıyla ilgili yapılabilecek hususlarda kendilerine yardımcı olamaya çalışıyoruz. Dolaysıyla sosyal belediyecilik örneğini sergilemeye çalışıyoruz. Bunu yapmamızdaki amacımız dar gelirli ailelerimizin dertlerine ortak olabilmektir. Bu amaç doğrultusunda da çat kapı ev ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de gezilerimize ara vermeden devam edeceğiz. ?dedi.

Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya ise,?Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, her zaman olduğu gibi yine bizleri yalnız bırakmadı. Sosyal belediyecilik anlamında çok güzel çalışmalar yapıyor. Mahallemize sık sık gelip bizimle birlikte oluyor. Bugün de yaşlı dul ve yetim ailelerimizi ziyaret etti. kendilerine mahallem adına teşekkür ederim. ?şeklinde konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR