AKÇAKALEDE KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ AÇILDI

AKÇAKALEDE KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ AÇILDI

Akçakale Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, hazırlıklarının tamamlanmasının ardından  Milli Eğitim Bakanlığı okulları ile birlikte 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı başladı.

Akçakale  Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi hazırlıklarını tamamlanmasının ardından Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ve eşi Ayşenur Ayhan`ın katılımıyla ilçeye hizmet veremeye başladı.  

Akçakale ilçe merkezinde ulaşımın kolay olduğu, 3 kattan oluşan Kreş ve Gündüz Bakımevinde çocuklara sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğinin verildiği, çocukların kişisel gelişimleri için her detayın düşünüldüğü kreş eğitim vermeye başladı.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Kreş ve Gündüz Bakım Evinin milletine ve değerlerine bağlı bireyler yetiştireceğini belirterek; "İçinde bulunduğumuz bina Akçakale Belediyesine ait atıl durumda olan ve kullanılmayan bir soğuk hava deposu idi. Bu soğuk görünümlü binayı yıkarak yerine çocuklarımızın aile sıcaklığını hissedeceği bir kreş ve gündüz bakım evi yaptık. Akçakale`de ilk ve tek olan Akçakale Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım evine gelen her çocuğu dini, milli ve manevi değerlere sahip birer birey olarak yetiştirmek öncelikli hedefimiz; bunun yanında kendini ve etrafını tanıyan, ne yapacağını bilen, kendini ifade edebilen, düşüncelerini paylaşabilen, karar vermeyi öğrenen, fikir ve projelerini sunabilen, güçlü bir kişiliğe sahip sağlıklı bireyler olarak yetişkinliğe ulaşmalarını amaçlayan bir misyonun sıkı takipçisi olacağız. Bütün veliler bizlere ve buradaki yönetim kadromuzun yanı sıra tüm öğretmenlerimize güvenerek gönül rahatlığıyla çocuklarını kreşimize gönderebilirler." dedi.

Akçakale Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi`nin Akçakale`de örnek bir Anaokulu olarak tam gün ve yarım gün eğitim vereceği, ilçede yaşayan özellikle memurların mağdur olmamaları için her yaştan çocuğun kreşe alındığı ve kayıtların devam ettiği belirtildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR