Galatasaray 0-0 Schalke

Galatasaray 0-0 Schalke

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi`nde Schalke 04 ile karşı karşıya geldi.Türk Telekom Stadı`nda oynanan mücadelede iki takım da aradığı golü bulamadı ve mücadele 0-0`lık eşitlikle sona erdi.Bu sonucun ardından Galatasaray 4 puana yükseldi. Schalke ise puanını 5 yaptı.İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 6 Kasım`da Almanya`da oynanacak.

MUSLERA DAMGA VURDU

Karşılaşmaya Galatasaray`ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera damga vurdu. Tecrübeli eldiven birçok pozisyonda Alman ekibine geçit vermeyerek, takımını ayakta tuttu.

Ozan Kabak, ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıktı Galatasaray`ın genç stoperi Ozan Kabak, 11 başladığı Schalke maçıyla birlikte ilk kez Şampiyonlar Ligi`nde forma giydi. Ozan gösterdiği performansla kendisine verilen görevi layıkıyla yaptı.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında Galatasaray, evinde Alman temsilcisi Schalke 04 ile karşılaşırken, Teknik Direktör Fatih Terim defansta Maicon`un yanında genç futbolcu Ozan Kabak`a görev verdi. Kariyerinde ilk defa Şampiyonlar Ligi`nde forma giyen 18 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performans ile herkesin takdirini kazandı. Serdar Aziz`in yokluğunda yerine oynayan Ozan, girdiği ikili mücadelelerden başarı ile çıkarken, 46. dakikada da Embolo`nun vuruşunu çizgiden çıkarması ile golü önledi. Ozan Kabak oynadığı oyunla takımın en iyilerindendi.

Galatasaray`da Nagatomo oyuna devam edemedi

 

Galatasaray`ın başarılı sol beki Yuto Nagatamo, Schalke 04 maçında oyuna devam edemedi ve yerini Ömer Bayram`a bıraktı.

 

Galatasaray`ın peşini sakatlıklar bırakmıyor. Hafta sonu ligde oynanan Bursaspor maçında Serdar Aziz, Fernando ve Feghouli sakatlıklarından dolayı müsabakaya devam edememişti. Türk Telekom Stadyumu`nda Schalke ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında da Japon sol bek Yuto Nagatomo oyunu tamamlayamadı. 80. dakikada yaşanan bir pozisyonda Nagatomo`nun göğüsüne top geldi. Yere yığılan başarılı futbolcu daha sonra oyundan çıkmak zorunda kaldı. Teknik Direktör Fatih Terim 81. dakikada Nagatomo`nun yerine Ömer Bayram`ı aldı.

Schalke 04 maçını Türk Telekom Stadyumu`nda 47 bin 79 kişi izledi

 

Galatasaray-Schalke 04 mücadelesini Türk Telekom Stadyumu`nda 47 bin 79 kişi toplam seyirci izledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında Galatasaray, evinde karşılaştığı Alman temsilcisi Schalke 04`ü 0-0 berabere bitti. Bu önemli müsabakada takımını yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, maç boyunca tezahüratlarını sürdürdü. Karşılaşmayı ise toplam 47 bin 79 biletli seyirci takip etti.

 

Kaynak: iha



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR