BAŞKAN BAYDİLLİ`DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN BAYDİLLİ`DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı. Basının ilkeli bir yayıncılık ile toplumun ilerlemesinde önemli göreve sahip olduğunu kaydeden Başkan Baydilli, her zaman meslek etiğini ön planda tutarak toplum yararına çalışan gazetecilere teşekkür etti.

Başkan Baydilli, yayınladığı mesajında şu cümlelere yer verdi:

 

?Basın mensuplarımız yaptıkları iş ile yönetim ve vatandaşlarımız arasında çok önemli bir köprü görevi görmekte, toplumun yararına olan çalışmaları yapmamızda şüphesiz bizlere yardımcı olmaktadır. Geçmişten bugüne ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayan basın-yayın kuruluşlarımız, zor geçim şartlarına rağmen insanlara doğru bilgiyi ulaştırmak için çalışmalarını özveriyle sürdürüyorlar. İnsanların haber alma hakkını elde etmesi için canla başla çalışan basın mensuplarımızı tebrik ediyorum.

Biz Karaköprü Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın doğru, dürüst ve tarafsız haber alması için basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle, her şartta mesleğinden taviz vermeden çalışmalarını sürdüren, zaman zaman birlikte mesai yaptığımız  tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü?nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.?



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR