İstanbul`daki Viranşehirliler İftarda buluştu

İstanbul`daki Viranşehirliler İftarda buluştu

İstanbul Viranşehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin geleneksel 22?nci iftar yemeği dernek binasında verildi. Yemeğe Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, 24 ve 26?ncı dönem Şanlıurfa milletvekili Mehmet Akyürek, Ak parti Fatih İlçe Başkanı Osman Narin,İş adamları, Şanlıurfa il ve ilçe dernek başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile Viranşehirlilerinde aralarında bulunduğu 700 kişi katıldı.

Gecede konuklarla tek tek ilgilenen İstanbul Viranşehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Erol yaptığı konuşmada düzenledikleri iftar etkinliğini 22 yıldan bu yana geleneksel hale getirdiklerini söyledi. İstanbul?da yaşayan hemşerileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Necati Erol davetlilere katılımlardın dan dolayı teşekkür etti. 

Konuşmasında Derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgide veren Erol dernek olarak çok sayıda öğrenciye burs verdiklerini, burs verdikleri öğrencilerden bazılarının bu yıl mezun olması kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

kaynak:medyaurfa


İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR