AKÇAKALE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET YALÇINKAYA AKÇAKALE BELEDİYESİNİN BORÇ MİKTARINI AÇIKLADI.

AKÇAKALE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET YALÇINKAYA AKÇAKALE BELEDİYESİNİN BORÇ MİKTARINI AÇIKLADI.

31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık iki ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen belediye başkanlığımıza karşı başlatılan algı operasyonlarını maalesef acıyarak izliyorum.

Değerli kardeşlerim!

Seçim süreci boyunca seçim propagandalarımızdaki üslubumuzu ve  konuşmalarımızı, barışçı bir dille sürdürmeye özellikle önem gösterdik. Toplumumuzun sağduyu ve hoşgörüsüyle, hamdolsun kimsenin burnu bile kanamadan seçim sürecini atlatmayı başardık. Ancak son günlerde bu ilçenin yıllardır omurgasına çöken, ilçenin geleceğiyle ilgili en ufak bir yatırımı olmayan insanlar maalesef bizim iki aylık belediyeciliğimizle ilgili basit ve ucuz söylemler üreterek itham etmeye çalışıyorlar. Bu ilçenin göğsüne karabasan gibi çöken bu tür basiretsiz insanlar, bizi kendi sığ ve anlamsız polemiklerinin içine çekmeye çalışıyorlar.

 Buradan kamuoyunun bilgisine şunu ifade etmek istiyorum!

Değerli Akçakaleli kardeşlerim!

Akçakale belediyesinin son on yılını incelendikçe Akçakaleli kardeşlerimizin emekleri, hakları, hizmetlerinin nasıl kısıtlandığını yakinen görme fırsatı buldum. Bu ilçenin 50 yıllık geleceği çalınmıştır. Eğitimden-sağlığa, spordan-sosyal hayata kadar olan her şey siz değerli kardeşlerimin ellerinden alınmıştır. Üç beş binayla yapılan yatırımlar maalesef ilçe halkına lütufmuş gibi sunulmuştur. Çocuklarımızın eğitimi ile ilgili en ufak bir eğitim hamlesi başlatılmamıştır. Yaklaşık 250 bin (Suriyeli mültecilerle birlikte) insanımızın hizmet aldığı hastanemizin, neden ilçe dışına çıkarıldığı, bu insanlar kimler için mağdur edildiği ortadadır. Akçakale belediyesine ait 18 dönümlük eski tır garajımızın kimlere peşkeş çekildiğini herkes bilmektedir. Bizler belediye ile ilgili süreci hukuka bıraktık. Yakında bu konu ile ilgili resmi belgelerle siz değerli kardeşlerimi bilgilendireceğiz. Dolayısıyla bizler ucuz polemiklere girerek, siz değerli Akçakaleli kardeşlerimizin zamanını çalmayacağız.

Değerli hemşerilerim!

Zaman çalışma zamanıdır. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte ilçemizin sosyal, kültürel, ekonomik, anlamda kalkınması için çaba ve gayret göstereme zamanıdır. Bu saatten sonra kimse bizi kendi sığ sularına davet ederek polemiklere girmeye kalkmasın. Bizler sizlerin bize olan güvenini ve samimiyetini esas alarak yolumuzda yürüyeceğiz.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR