Şanlıurfa Yaşlı Çift Kazada Can Verdi

Şanlıurfa Yaşlı Çift Kazada Can Verdi

ŞANLIURFA`da, 76 yaşındaki Eyyüp ile 78 yaşındaki Dursun Nergiz çifti, kendilerine çarpan otomobilin altında kalarak feci şekilde can verdi. Yaşlı çifti birlikte ölüme götüren kazaya yol açan sürücü ise kazanın ardından otomobilini bırakıp kayıplara karıştı.

Feci, kaza saat 23.00 sıralarında İpekyol Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar üzerinde bir akrabalarını ziyaret eden yaşlı Nergiz çifti, Hayati Harrani Mahallesi`ndeki evlerine gitmek üzere yola çıktı. Yakınlarının evinden çıkan ve otobüs durağına doğru ilerleyen ve bulvar üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı çifte, sürücüsü belirlenemeyen 63 PN 112 plakalı otomobil çarptı. Süratli olduğu ileri sürülen otomobilin çarpması sonucu yaşlı çift yola savruldu. Yolun ulaşıma kapanmasına yol açan kaza sonrası, otomobil sürücüsü aracını bırakarak kaçarken, olayı görenler ise durumu telefonla polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti. İhbarın ardından olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık görevlileri ise Dursun Nergiz`in olay yerinde yaşamını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Eyyüp Nergiz ise, olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası ambulans ile tedavi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne götürüldü. Hastanenin acil servisinde tedavi altına alınan Eyyüp Nergiz`de burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yaşlı kadının cesedinin de getirilmesinin ardından çiftin cesedi aynı morga konulurken, trafiğe kapanan yol ise polisin incelemesini tamamlamasının ardından araç ulaşımına açtı.

Polis, Nergiz çiftinin ölümüne yol açan otomobil sürücüsünün kimliğini saptayarak yakalanması için çalışmasını sürdürüyorç.(son dakika)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR