Sınav çıkışı kaçırılan uzman çavuşun naaşı bulundu

Sınav çıkışı kaçırılan uzman çavuşun naaşı bulundu

Görev yaptığı Şırnak`ta 4 yıl önce açık öğretim sınavı çıkışında teröristler tarafından kaçırılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Uzman Çavuş Ferdi Polat`ın naaşı ilçedeki dere yatağında bulundu. Yıllardır çocuklarından gelecek mutlu bir haber bekleyen Nurdağı`ndaki aileye, acı haber verildi.

Gaziantep`in Nurdağı ilçesi Gökçedere Mahallesi`nde ikamet eden Rıdvan Polat`ın Uzman Çavuş oğlu Ferdi Polat`ın, 12 Aralık 2015 tarihinde görev yaptığı Şırnak`ta açıköğretim sınavı çıkışı arkadaşı ile birlikte PKK`nın şehir yapılanması tarafından kaçırıldığı ileri sürülmüştü. Yaklaşık 4 yıldır hiçbir haber alınamayan, Şırnak merkeze bağlı Yeniaslanbaşar Köyü Jandarma Karakolu`ndan görevli Uzman Çavuş Ferdi Polat`ın cenazesi, dere kenarındaki bir dağlık alanda bulundu.

Acı haber ailesine ulaştırıldı.

Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün, Nurdağı Garnizon Komutanı Vekili Vahit Sağdıç, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Astan`ın iletişime geçtiği aileden DNA örnekleri alınarak, bulunan cenaze ile karşılaştırıldı. Örneklerin uyuşmasının ardından Gaziantep`in Nurdağı ilçesi Gökçedere Mahallesi`nde yaşayan baba Rıdvan ve anne Fatma Polat`a şehadet haberi verildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR