Prefabrikasyon Sempozyumu başladı

Prefabrikasyon Sempozyumu başladı

Türkiye Prefabrik Birliği (TPB) tarafından Harran Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 15. Prefabrikasyon Sempozyumu, `Önüretim Teknolojisi ve Kentler` ana başlığı ile 2019`un `Göbeklitepe Yılı` olarak ilan edilmesine referansla 14-15 Ekim 209 tarihlerinde Şanlıurfa`da gerçekleştiriliyor.

Türkiye Prefabrik Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağıban?ın organizasyonunda gerçekleşen sempozyuma Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Bayuk ile Türkiye?nin çeşitli illerinden Mimar, Mühendis ve İnşaat sektörü ile ilgilenen kişiler katıldı.

İki gün Harran Üniversitesinde devam edecek sempozyumun ilk günü Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Sonrasında yaptıkları başarılı çalışmalar ve projeler ile alanında uzman kişi ve sektörlere altın kiriş ödülü verildi.

Ödül sonrası konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bu sempozyumun hayırlara vesile olmasını diledi.

Sonrasında ise Şanlıurfa Müze Müdürü Celal Uludağ?da, Göbeklitepe?nin tarihçesi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR