FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 12 YARALI

FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 12 YARALI

Gaziantep`te, Kurban Bayramı sonrası ek seferle yolcu taşıyan bir yolcu otobüsünün TIR`a çarpması sonucu yedek şoför hayatını kaybederken otobüste bulunan 12 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Nurdağı ilçesi Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu`nun Atatürk viyadüğü üzerinde meydana gelen kazada, Mehmet V.Y. yönetimindeki 42 .. 838 plakalı otobüs, aynı istikamette önünde seyreden İbrahim D.`nin kullandığı 63 .. 868 plakalı darı yüklü TIR`a çarptı. Kazada, 12 yolcu yaralandı, yedek şoför 34 yaşındaki Bekir Gökmen ise olay yerinde hayatını kaybetti. Sıkışan bazı yaralılar ise kurtarma ekipleri tarafından kurtarılarak ambulanslarla ve polis araçları ile Nurdağı ve
Gaziantep`teki hastanelere kaldırıldı. Oturduğu koltukta sıkışarak hayatını kaybeden Bekir Gökmen`in cenazesi ise kurtarma ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı.
Kaza sebebiyle otoyolda trafik uzun bir süre sağlanamazken, Nurdağı kavşağından Osmaniye`ye geçişlere izin verilmedi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kaza yapan araçlar yoldan çekilerek ulaşım tekrar sağlanabildi.
Bu arada, kazaya karışan otobüsün Şanlıurfa`dan bir firma tarafından kiralanarak Kurban Bayramı sonrası artan talebi karşılamak üzere Konya`ya ek sefer olarak konulduğu öğrenildi.
TIR şoförü İbrahim D.`nin gözaltına alındığı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR