ŞANLIURFA BELEDİYESİ`NDEN RESİM KURSU

ŞANLIURFA BELEDİYESİ`NDEN RESİM KURSU

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Resim Öğretmeni İsmail Dilek gözetiminde ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik ücretsiz resim kursu açıyor.
Şanlıurfa Belediye Sergi Salonu Resim Atölyesi`nde hafta sonu 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan resim kursuna katılmak isteyen öğrencilerin 1-10 Aralık 2010 tarihleri arasında Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü`ne müracaat etmeleri bildirildi. Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ açıklamasında şu bilgilere yer verdi:
"Şanlıurfa Belediyesi olarak yetişkinlere yönelik resim kurslarımızı sürdürüyoruz. Ressamlarımızın gözetiminde hafta içi her gün çalışmalarına devam eden yetişkinlerimizin ortaya koyduğu eserler gerçekten görülmeye değer. Ancak yetişkinlerin yanı sıra çocuklarımızın kültür ve sanata olan ilgilerini göz önünde bulundurarak, kurslarımızın sayısını artırdık. Normalde okulların tatile girdiği yaz aylarında başlattığımız resim kurslarını okulların açık olduğu sürelere de yaydık. Çocuklarımızın gerçekten
kültür ve sanata büyük ilgi duymaları oldukça sevindirici. Yoğun talep üzerine yetişkinlere yönelik devam eden resim kurslarını 7-12 yaş ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik başlatacağız. Kayıtlarımız başladı. 1-10 Aralık 2010 tarihleri arasında kursumuza katılmak isteyenler mesai saatleri içersinde Belediye Kültür ve Sosyal İşlen Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor" dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR