FAKIBABA?DAN CHP İLE İLGİLİ ÖZEL AÇIKLAMA

FAKIBABA?DAN CHP İLE İLGİLİ ÖZEL AÇIKLAMA

CHP’nin 18 Aralık’da gerçekleştireceği ve Parti Meclisinin seçileceği olağanüstü kurultay öncesi Vatan Gazetesinde yer alan bir haber Şanlıurfa’da günün konusu oldu.

Vatan’ın haberine göreyapılacak kurultayda Celal Doğan, Fikri Sağlar, Yılmaz Büyükerşen, Mithat Nehir ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da CHP yolunda olduğu yazıldı.

Fakıbaba’nın isminin geçmesiyle birlikte Şanlıurfa’nın tek gündem maddesi bu haber oldu.

Güneydoğu TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Ömer Kapaklı ile bu sabah erken saatlerde bir görüşme yapan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Vatan Gazetesindeki bu haber için “Kesinlikle gerçek dışı. Benim ismimin geçmesinden son derece büyük üzüntü duydum”dedi.

29 Mart’da seçimlere Bağımsız olarak girdiğini ve Şanlıurfa halkının kendisini Belediye Başkanı seçtiğine dikkat çeken Fakıbaba, Ömer Kapaklı’ya yaptığı özel açıklamada şöyle dedi.

“Bir defa Şanlıurfa halkımın ve yakın çalışma arkadaşlarımın görüşlerini almadan tek başına hiçbir karar vermeyeceğim bilinmelidir. Ben şu anda Bağımsız Belediye Başkanı olarak görev yapmaktayım. Arkadaşlarımda Bağımsız Belediye Meclis Üyeleri ve Bağımsız İl Genel Meclis üyeleri olarak Şanlıurfa’da çalışmalarını sürdürmektedir. CHP’ye geçmemle ilgili ne bir kişiyle görüşme yaptım ne de böyle bir düşüncem olmuştur. Haber kesinlikle gerçek dışıdır. Söz konusu haberi yapanlar benim ismimi yazarken neye dayanarak bu yönde bir haber yapmışlar bunuda bilmiyorum. Benim tek düşüncem ve derdim Şanlıurfamın sorunlarını çözme noktasında ortaya koyacağım gayrettir.Bu yöndeki haberler maalesef beni de son derece üzmektedir”dedi(HABER MERKEZİ)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR