SOSYETE DOKTORUNUN DÜĞÜNÜNDE DOLAR YAĞDI

SOSYETE DOKTORUNUN DÜĞÜNÜNDE DOLAR YAĞDI

İstanbul`da katıldığı televizyon programlarıyla adını duyuran ve sosyete doktoru olarak bilinen Dr. Faruk Öncel`in düğününde dolarlar yağmur olup yağdı.
Şehitlik Çamlık Düğün Salonu`nda Nadire Ural ile hayatını birleştiren sosyete doktoru Faruk Öncel`in nikah şahitliğini Milletvekilleri ve sanatçı Mahmut Tuncer`in de aralarında bulunduğu 9 kişi yaptı. Faruk Öncel ile Nadire Ural çiftinin nikahını Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba kıydı. Nikah töreninin ardından dans eden yeni evli çiftin başında dolarlar yağdı. Davetliler gelin ve damadın başına dolar atmak için adeta yarışına girdi. Havada uçuştuktan sonra yere düşen dolarlar, 5 görevli tarafından avuçlanarak yerlerden toplandı. Görevlilerin topladığı lira ve dolarlar, orkestra ekibinin yanında getirdiği siyah bir çantaya doldurularak, sayılıp destelendi. Atılan dolarları orkestra elemanları toplarken, çocuklar birkaç banknot dolar alabilmek için oyun alanından ayrılmadı. Bazı çocuklar ise gelin ve damadı ellerindeki cep telefonlarıyla görüntülemeye çalışarak adeta birbirleriyle yarıştı.
İstanbul`da sosyete doktoru olarak bilinen Dr. Faruk Öncel, bir Kürt kızı ile evlendiği için mutlu olduğunu belirterek, "Bir Şanlıurfalı kızı ile bir Kürt kızı ile evlendiğim için çok mutluyum. Kürt kızları dünyanın en sadık, en dürüst, en samimi ve kocasının erkekliğini ona yaşattıran, onun onure eden devamlı yücelten, yükselten bir yapıya sahiptir. Biz bunu zaten yıllardır görüyoruz ve biliyoruz. Kürt kızları da bu konuda çok önemlidir. Ben bir Kürt kızı ile evleniyorum. Bunun için bir sosyete ile değil, diskolarda, barlarda dolaşan kızları değil, Şanlıurfa`nın Kürt kızını tercih etmemin sebebi buydu. Benim için ülkemin her kızı çok güzel ancak bütün evrensel düşünmek hepsini onun ruh dünyasındaki güzelliğini keşfetmektir. Ben Nadire hanımda gördüm ve onunla evlendim" dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR