?ELAZIĞ MAÇI İLERİSİ İÇİN BİZE IŞIK TUTACAK?

?ELAZIĞ MAÇI İLERİSİ İÇİN BİZE IŞIK TUTACAK?

Haftayı 1461 Trabzonspor beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor, gözünü yarın evinde oynayacağı Elazığspor maçına dikti. Lig ikincisi olan Elazığspor maçının hazırlıklarına start veren Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Ekrem Al, “Elazığ’dan alacağımız bir galibiyet ilerisi için bize ışık tutacaktır” dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor, yarın kendi evinde oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı. 1461 Trabzon deplasmanından 1 puanla dönen Sarı-Yeşilli ekip, bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Hafta sonu oynadıkları 1461 Trabzonspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Ekrem Al, 1461 Trabzon maçında 3 puanı kaçıran taraf olduklarını belirterek, “İlk 10 dakikada rakibin bir üstünlüğü vardı ama daha sonra oyuna ağırlığımızı koyduk. Hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda en az 6-7 pozisyondan yararlanamadık. İki topumuzda direkten döndü. Bir puanla sonuçlandı. 3 puan için gitmiştik ama oynadığımız oyunun, yaptığımız mücadelenin karşılığı bu olmamalıydı. Sonuçta 1461 Trabzonspor’da ligde çırpınan bir ekip ama çok kaliteli bir ekip, genç, koşan, savaşan, oynatmayan, üst düzeyde yeteneğe sahip olan genç oyuncuları var. Bu şartlar altında bir puan çıktı. 3 Puana yakın olduğumuz bu maçtan 1 puanla ayrıldık. Artık o maçı geride bıraktık Elazığ maçına bakacağız” dedi.  

 

“Elazığspor önemli bir ekip”

Elazığspor maçının hazırlıklarını başladıklarını vurgulayan Al, “Elazığspor’un konumu, yenilmezliği ligdeki ağırlığı önemli bir ekip olduğunu gösteriyor. Ama bizde büyük düşünüp, büyük konuşuyorsak bu maçtan da galip ayrılmamız gerekiyor. Galibiyet içinde her şeyimizi ortaya koyacağız. Zor bir maç olacak ama inşallah zoru başarmak bizim işimiz olacak. Futbolcularıma güveniyorum. Bu maçı alıp yolumuza devam edeceğiz. Elazığ’dan alacağımız galibiyet ilerisi için bize bir ışık tutacaktır” şeklinde konuştu.

Çarşamba günü GAP Arena Stadı’nda oynayacakları Elazığ maçına tüm taraftarların desteğini beklediklerini kaydeden Al, ayrıca 1461 Trabzon maçında sakatlanan Yertek dışında takımda herhangi bir eksik oyuncunun bulunmadığını da söyledi.  



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR