AK Parti`nin oy oranı

AK Parti`nin oy oranı

İçişleri Bakanı Atalay, Samsun gezisini AK Parti İl Binası`nı ziyaret ederek tamamladı. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir`in de eşlik ettiği ziyarette partililere hitap eden Atalay, seçim maratonuyla ilgili uyarılarda bulundu. AK Parti`nin Türkiye`nin kardeşliğinin gelişmesinin bir sembolü olduğunu belirten Atalay, AK Parti`nin kutlu bir yolculuk, büyük bir misyon olduğunu, teşkilatın çok önemli olduğunu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın da teşkilattan geldiğini, güçlü teşkilatlarla güçlü partinin meydana geldiğini kaydetti. 2011 yılında seçim olduğunu, seçimden sonra anayasa çalışmalarının başlayacağını ifade eden Bakan Atalay, Konda`nın kamuoyu araştırmasına vurgu yaptığı konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Şu anda AK Parti, toplumumuzun büyük desteğini alan ve her seçimde oyunu artırarak devam eden güçlü bir parti. Her açıdan moralimiz, çalışmalarımız iyi. Ekonomik olarak bölgenin, Avrupa`nın en iyi durumda olan ülkesiyiz. Toplumumuzun huzuru çok iyi. Son araştırmalar, Konda`nın araştırması benim verdiğim. Onun son elindeki araştırma bana 5 gün önce ulaştı. Kamuoyu yoklaması, orada partimizin toplumsal desteği araştırmaya göre 48.5`tir. İnşallah seçime doğru giderken bu sonuçlar, araştırmalar bizim için çok büyük değere sahip. Bunun kıymetini bilelim. Vatandaşlarımız yapılanları biliyor, takdir ediyor. Bizim bunun değerini bilmemiz gerekli. Halkımızla bütünleşmeliyiz, daha fazla anlatmalıyız. Kısır, parti çatışmalarına, gereksiz polemiklere girmeden hangi parti tabanından olursa olsun vatandaşlarımızla daha iyi diyalog kuracağız. Sevgiyle, saygıyla yaklaşacağız. Komşumuza daha çok sahip çıkacağız. AK Parti şemsiyesi geniş. Bütün vatandaşlarımızı altına alabilir."


AK Parti belediyelerinin bir özelliği olduğunu belirten Atalay, Başbakan Erdoğan`ın belediyecilikten geldiğini, belediyecilikte bir marka olduklarını, bu markanın en iyi şekilde yansıtılması gerektiğini, BELDES`e bütçede 400 milyon TL ödenek koyulduğunu da sözlerine ekledi.  Partililerle basına kapalı toplantı yapan Bakan Atalay, daha sonra havayoluyla Ankara`ya hareket etti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR