BÜYÜK ANKET BAŞLADI

BÜYÜK ANKET BAŞLADI

WWW.GUNEYDOĞUTV.COM.un düzenlemiş olduğu Anket başladı. Editörlerimiz her Siyasi Partiden aday adayı olma olasılığı bulunanları büyük bir titizlikle belirlemeye çalıştı. Sitemizin Anket kısmında bulunan Adaylarımızın bazıları hafta içersinde yayınlanan Haberlere gönderilen mesajlar sonucu belirlenmiştir.

İlk üç günlük Anket sonucuna göre editörlerimizin organizasyonuyla bazı adaylar Güneydoğu Televizyonunun 20.30 Ana Haber bültenine konuk edilecek. Bazıları ise Haber sonrası özel canlı yayın konukları olacak.

1 aylık Anket çalışmasının ardından Sitemiz tarafından Anket sonuçları resmi yazı ile tüm Siyasi Partilerin Genel Merkezlerine iletilecek. Bu süre içersinde Partilerin Genel Merkezlerine gerekli bilgiler iletilecek.

Bu Anket aday adaylık süreci öncesi aslında Şanlıurfa’nın ilçeleriyle birlikte nabzını tutacak, adaylık süreci öncesi önemli bir gündem maddesi oluşmuş olacaktır.

12 Haziran 2011’de yapılması öngörülen bu önemi seçim öncesi tüm Partilere ve Ankette ismi gösterilen tüm adaylara başarılar diliyoruz.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR