ŞANLIURFASPOR?DAN 2 TRANSFER

ŞANLIURFASPOR?DAN 2 TRANSFER

Antalya’daki Kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor iki futbolcuyla daha mukavele imzaladı.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Dinç, Kayseri Erciyesspor’dan Mehmet Türk Mehmet’le mukavele imzaladıklarını söyledi. Dinç, sezon başında İnegölspor’a kiralık olarak verilen Şanlıurfaspor’un alt yapı futbolcularından Salih Peltek’le de yeniden anlaştıklarını ve her iki futbolcunun da Kocaleispor maçı kadrosuna dahil edileceğini söyledi.

Şanlıurfaspor daha öncede Diyarbakırspor’dan Volkan Bekçi ile anlaşma imzalamıştı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, bugün Antalya’ya kampına gideceğini Cuma günü de Antalya’dan Takımla birlikte Kocaeli’ye geçeceklerini belirterek “Şu ana kadar 3 futbolcuyla anlaştık. Teknik Heyetimiz transfer çalışmalarını sürdürüyor. 1 Şubat’a kadar iki futbolcu daha transfer etmek istiyoruz. Bu konuda arkadaşlarımızın yoğun çabaları devam ediyor. Bazı internet sitelerinde bazı futbolcu transferlerinin yapıldığına dair haberlerde çıkmıştı. Resmi internet sitemize yaptığımız açıklamaların dışında spor kamuoyunun bu tür haberlere ilgi göstermemesini istiyoruz. Görüştüğümüz futbolcuları sanki transfer etmişiz gibi algı spor kamuoyunuda yanlış yönlendirmektedir.Biz Şanlıurfaspor Yönetimi olarak gerekli görülen mevkilere transfer yapılacağını daha önce söylemiştik. Bu sayınında 3 ya da 4 futbolcu olduğunu belirtmiştik. Kiminle anlaşma imzalarsak anında resmi sitemiz aracılığıyla medyaya duyuralırımız devam edecektir”dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan Pazar günü karşılaşacakları Kocaeli maçıyla ilgili olarakda “Rakibimiz özellikle ilk yarının ortalarından itibaren aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken bir takım oldu. Pazar günkü maç her iki takım açısından da zorlu geçecek. Ancak daha iyi oynayan ve hak eden takımın kazanmasını istiyoruz. İlk maçta Şanlıurfa’da olduğu gibi bu maçta da önce dostluk ve centilmenlik diyoruz. Kocaelispor’a da ikinci yarı öncesi maçlarında başarılar diliyoruz”dedi



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR