AKAÇAKALE?DE KÖY KAVGASINDA 1 ÖLÜ 9 YARALI

AKAÇAKALE?DE KÖY KAVGASINDA 1 ÖLÜ 9 YARALI

Kavganın muhtarlık seçimi ile alakalı olduğu ve aynı aşirete bağlı iki aile arasında olduğu dile getirildi. Köy kavgasında yaralılar özel imkanlarla ve daha sonra yetişen ambulansla Akçakale devlet hastanesine getirildi. Hastaneye getirilen ağır yaralılardan Ali Analay(65) adlı şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 10 yaralıya Akçakale Devlet hastanesinde müdahale edilirken, bazı yaralılar Şanlıurfa 500 yataklı devlet hastanesine sevk edildi.

     Düzce köyünde çıkan kavgada, Hasan Tokyan, Fatma Aksit, Ali Analay, Ali Analay, Halil Analay, Halil Analay, Hamet Tokyan, Hasan Tokyan, Halil Tokyan olduğu bildirildi.

     Hastaneye gelen yaralı ve ölü yakınları hastanene önünde Arapça feryat ve figan ederek, ağıtlar yaktı. Yaralı yakını kadınları zapt etmek mümkün olmadı.

    Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ali Analay, ölüm nedenin tespit edilmesi için, Şanlıurfa 500 yataklı eğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi. Cenazenin nakil aracı ile gideceğini duyan mevta yakınları, tabuta sarılmak istedi. Cenaze nakil aracına bindirildiği sırada kadınların feryat ve figanı hastaneyi inletti.

     Olayla ilgili geniş kapsamlı incelemenin başlatıldığı bildirildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR