ÖĞRETMENLER KAZA GEÇİRDİ

ÖĞRETMENLER KAZA GEÇİRDİ

Şanlıurfa`da, içerisinde 5 öğretmenin bulunduğu otomobil, aşırı hız nedeniyle önünde seyreden başka bir otomobile çarpması sonucu 1 öğretmen hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 12`nci kilometresinde meydana geldi. Merkeze bağlı Büyükçaylı İlköğretim Okulu`nda görevli 5 öğretmen, Murat K. yönetimindeki 45 RA 698 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine aynı istikamete gitmekte olan Mahmut E. idaresindeki 63 NE 555 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki otomobil kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kazada, otomobilde bulunan öğretmen olan sürücü Murat K. Yasemin E., Canan
A., Gözde G., Mehtap B. ile diğer otomobilde bulunan Mahmut E. ve İbrahim B. yaralandı. Otomobillerden çıkarılan yaralılar, ambulanslar ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Balıklıgöl Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan öğretmen Yasemin E. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yasemin E.`nin cenazesi yapılan otopsinin ardından memleketi Manisa`nın Akhisar ilçesine gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR