Seda?nın Onur?unu Sibel Can kaptı

Seda?nın Onur?unu Sibel Can kaptı

  Seda Sayan’dan boşanan Türk halkmüziği sanatçısı Onur Şan, Sibel Can’ın televizyon partneri oluyor. Habertürk`ten Bülent İpek`in haberine göre, Uzun süredir “Onurlu Türküler” adındaki kendi televizyon projesi üzerinde çalışan Şan, Can ile birlikte programyapma teklifini cazip bularak kabul etti. Bir süredir televizyon programı yapmayan Can ise programın şarkı ağırlıklı olması ve Şan’ın müzikal yeteneğiyle iyi bir ikili olacakları düşüncesiyle projeye sıcak baktı.

“Canlı Şanlı Eğlence” adıyla ekrana gelecek programda Can sanat müziği, Şan ise türkü söyleyecek. Ünlü isimlerin de konuk olarak katılacakları programın kanalı önümüzdeki haftalarda belli olacak. Program,mayıs ayından itibaren haftalık olarak yayınlanacak. Sibel Can son olarak TRT’de yayınlanan ve Ceyhun Yılmaz ile birlikte sunduğu “Canlı Geceler” programıyla televizyon projesinde yer almıştı.

Kulislerde TRT’nin yılbaşı programında orkestrasının ücretini vemasraflarını istediği için TRT GenelMüdürü İbrahim Şahin’den veto yediği söylenen şarkıcı ile kurumarasında buzların erimesi nedeniyle bu programın TRT’de olabileceği, anlaşılamazsa Show TV ve Star’ın tekliflerinin değerlendirileceği konuşuluyor.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR