HİLVAN`A DESTEK SÖZÜ

HİLVAN`A DESTEK SÖZÜ

                  Gülpınar’dan Destek Sözü 

                  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Eyyüp Cenap Gülpınar bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Şanlıurfa’ya geldi. 

                  Memleketi Şanlıurfa’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Gülpınar, geçtiğimiz günlerde AK partiye geçen bağımsız Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık’ı makamında ziyaret etti.  

                  Belediyeye yaptığı ziyarette belediye başkanından çalışmaları ve hizmet konusundaki sorunlar hakkında bilgi alan Eyyüp Cenap Gülpınar belediye başkanına sonuna kadar destek olacağına dair söz verdi. 

                  Hilvan belediyesini ziyaret eden Eyyüp Cenap Gülpınar’a ilçenin en büyük sorunu olan su sorununu dile getiren belediye başkanı Aslan Ali Bayık’a “ Sayın Aslan Ali Bayık eski partilimizdi. Kısa bir dönem için birbirimizden ayrı kaldık. Ama bugün yine beraberiz ve sonuna kadar beraber olacağız. Hilvan’ın sorunlarının çözüm noktasında her zaman başkanımızın arkasında olacağız. Hilvan’ın su sorunu en kısa sürede çözüme kavuşacaktır. Hazırlanan projenin takipçisi olacağım ve en kısa süre içinde çalışmalar başlayacaktır” dedi. 

                    AK Parti Şanlıurfa milletvekili Eyyüp Cenap Gülpınar’ın Hilvan belediyesini ziyaret etmesi üzerine belediye başkanı Aslan Ali Bayık “ Sayın vekilimizin ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine ilçemizdeki sorunları çözmek için hazırlanan projeler hakkında bilgi verdik. Sayın vekilimiz de bize bu konuda destek olacağına dair söz verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

                     Eyyüp Cenap Gülpınar, yaptığı kısa ziyaretin ardından Siverek’e gitmek üzere ilçeden ayrıldı.(Metin DOGRUYOL)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR