Uğur Dershaneleri?nde Karne sevinci!

Uğur Dershaneleri?nde Karne sevinci!

2010 – 2011 Eğitim ve Öğretim yılının ilk yarısı 28 Ocak 2011 tarihi itibariyle tamamlandı. Öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve dershanelerin uzun emek ve uğraşlarının ilk değerlendirmesi niteliğindeki yarıyıl değerlendirmesi, öğrencilerin karnesine yansıdı.

Şanlıurfa Uğur Dershaneleri Müdürü Sn. M. Emin KARAHAN, “Uğur Dershaneleri olarak, öğrencilerimizi bir araya getirip, “Karne Partisi” düzenledik. Başarılı olanları ödüllendirdik. Amaç; başarıyı özendirmek. Neredeyse tüm öğrencilerimizin Başarı madalyası, Başarı Belgesi, Onur Belgesi, Takdir Belgesi ve Teşekkür Belgesi gibi karneleri süsleyen unsurlarla ödüle layık olacak düzeyde başarı gösterdiklerini gördük. Bu da bizi çok memnun etti. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Öğrencilerin okul derslerine ve sınav başarılarına dershanelerin katkısına da değinen Sn. M. Emin KARAHAN “Günümüzde bilgiye ulaşmak artık çok kolaylaşmıştır. Ama önemli olan öğrencinin kendisine lazım olan bilgiye daha hızlı ulaşılması ve ulaştığı bilgiyi nasıl kullanacağını bilmesidir. Bu nedenle dershanemizde okul sürecinde uyguladığımız kurs programlarına katılan öğrencilerin “Kişiye Özgü Öğretim Modeli” ile derslerinde daha başarılı olduklarını gözlemlemekteyiz” diyerek 2011 – 2012 dönem kayıtlarının başladığını ve özellikle erken kayıt dönemi nedeniyle Bahçelievler ve Yenişehir Şubelerine yapılan yoğun başvurulardan dolayı Şanlıurfalılara teşekkür ettiğini ifade etti.

İkinci dönem dersleri Uğur Dershanelerinde 07 Şubat 2011 tarihi itibariyle başlayacak. İlk ve Ortaöğretim kurumları ise 14 Şubat 2011 tarihinde eğitim-öğretime başlayacaktır.  



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR