AK Parti?ye katılımlar sürüyor

AK Parti?ye katılımlar sürüyor

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen törene Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Şanlıurfa başkanı İlhami Günbeği, TDH teşkilatı ve Akrabalarıyla AK Partiye katıldılar.

Rozetlerini takan Şanlıurfa AK Parti İl Başkanvekili Av. Yusuf Eğilmez; “Bilindiği gibi 12 Haziran’da genel seçimler var. Halkımızın umudu ve tevecühhü tabiî ki yine AK Partidir. Bizim bir sloganımız vardır; Biz Birlikte Türkiye’yiz” diye.  Gerçekten de AK Parti demek Türkiye demektir. Bugün de bu sözü gerçekleştiriyoruz. Partimize katılım oluyor. Türkiye Değişim Hareketi Şanlıurfa Temsilcisi İlhami Günbeği ve akrabaları partimize katılıyorlar. Kendilerine hoş geldiniz diyor ve partimize hayırlı olsun” dedi.

İlhami Günbeği ise; “Siyaset çalışkan ve dürüstlük demektir. Birliktelik ve destek demektir. Proje üretmek ve katkı sunmaktır. Kardeşliktir. Siyasetin bu noktasında bir katkımız olacaksa AK Partiye katılmamızın bir anlamı olur. Seçim için, sırf katılmak için katılmadık. Bugün buraya yarın başka bir yere gitmek için katılmadık. Bu parti bizimdir. Ne bir seçim için ne de başka bir şey için buradayız. Gerek Şanlıurfa’da gerekse Ankara’daki çalışmalarımıza İl teşkilatı bize destek oldular. Bize kucak açtılar. Bu anlamda İl Yönetimine teşekkür ediyoruz. TDH ve buraya gelen muhtarlarımıza, STK’larımıza ve akrabalarımıza da teşekkür ediyorum. Üyelerimiz buraya transfer olacaklar. Bu konuyu sayın başkanımız Yusuf Eğilmez’le görüştük. Katılımları peyder pey sürecek. Çalışmalarımızla bu güzel yönetime destek olacağız” dedi.

Bir süre partide tebrikleri kabul eden İlhami Günbeği daha sonra partiden ayrıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR