Osman Güzelgöz TRT Anadolu?da

Osman Güzelgöz TRT Anadolu?da

Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı ve İletişim Koordinatörü Osman Güzelgöz TRT Anadolu’da canlı yayına katılarak yerel medya ve kamu iletişimi konularında açıklamalar yapacak. Perşembe günleri saat 13.00 – 14.30 saatleri arasında TRT Anadolu’da yayımlanan Anadolu’nun Sesi Programı’nın bu haftaki konuğu Gazeteci – Yazar Osman Güzelgöz olacak. Güzelgöz 17 Şubat 2001 Perşembe günü saat 13.00’te başlayacak canlı yayında yerel medya, Şanlıurfa’daki yerel medya çalışmaları, kamu iletişimi ve sağlığın iletişimi konularında açıklamalar yapacak.

Şanlıurfa’daki birçok gazete, radyo ve televizyonda görev yapan, yazılar yazan ve programlar yapan Osman Güzelgöz Zaman Gazetesinde de uzun süre yazarlık ve yöneticilik yaptı. Deneyimli bir gazeteci olan Osman Güzelgöz 8 yıldan bu yana Sağlık Bakanlığı’nın İletişim Koordinatörlüğünü yürütüyor.

Sağlık Bakanlığı İletişim Daire Başkanı Osman Güzelgöz Perşembe saat 13.00 – 14.30 arası TRT Anadolu’da yayımlanacak Anadolu’nun Sesi Programında hem Şanlıurfa yerel medya tecrübelerini hem de kamu iletişimi deneyimlerini aktaracak.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR