YAVUZ 3 PUAN ALACAĞIZ

YAVUZ 3 PUAN ALACAĞIZ

 

2.Lig kırmızı grupta  24. hafta maçları  TFF nin kararı üzerine  yarın oynanacak. Ligde üst üste aldığı galibiyetler ile taraftarlarını mutlu eden Şanlıurfaspor yarın oynanacak olan Trabzon Of spor maçına kilitlendi. GAP arena stadyumda saat 13.oo de başlayacak olan maça taraftarlarımızın ilgi göstermesini ve destek vermelerini beklediklerini belirten Şanlıurfaspor  Genel Sekreteri  Mustafa Yavuz, Of spor maçında mutlaka 3 puan almak istiyoruz, taraftarlarımız bize destek olsunlar yeter`dedi.

 Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 24.haftanın Maç Programın

Kocaelispor -     Eyüpspor

Elazığspor -       Fethiyesporde

Şanlıurfaspor -  Ofspor

Şanlıurfaspor -  Ç.Dardanelspor

Sakaryaspor -    Adana Demirspor

Türk Telekom - Belediye Vanspor

1461 Trabzon -  Pendikspor

Tokatspor -        Pursaklarspor

Balıkesirspor -   Konya Şeker

Pursaklarspor - Kocaelispor

 

PUAN DURUMU

1.ELAZIĞSPOR                        49

2.KONYA  ŞEKERSPOR         45

3.SAKARYASPOR A.Ş.            38

4.TOKATSPOR                         34

5.Ş.URFASPOR                         34

6.ADANA DEMİRSPOR          34

7.PENDİKSPOR                        33

8.BALIKESİRSPOR                  32

9.EYÜPSPOR                             32

10.FETHİYESPOR                    31

11.KOCAELİSPOR                   28

12.TÜRK TELEKOMSPOR     26

13.PURSAKLARSPOR A.Ş.     26

14.TARSUS İDMAN YURDU   25

15.1461 TRABZON                    23

16.BELEDİYE VANSPOR        23

17.OFSPOR                                 20

18.DARDANELSPOR A.Ş.        20

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, son 4 maçta futbolculara 120 Bin Lira prim ödendiğini belirterek, “Bu sezon Belediye Başkanımızın dışında kimse destek vermedi. Maddi konuda Sayın Valimiz Nuri Okutan`dan da destek bekliyoruz” dedi.

 Haftayı Çanakkale Dardanel galibiyetiyle kapatan Şanlıurfaspor`da moraller yerin-de. Sarı-Yeşilli ekip, ligin 24. Haftasında kendi evinde ağırlayacağı Of-spor maçını iddia programından dolayı Çarşamba günü oynayacak. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada Çarşamba günü oynanacak Ofspor maçına taraftarın mutlaka takımını desteklemek için GAP Arenaya gelmesini istedi.Ligde şuanda 5. Sırada yer adlılarına dikkat çeken Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Yönetim Kurulumuz prensip olarak maç kazanıldıktan sonra primlerin 24 saat içersinde ödenmesi şeklindedir. Şu ana kadar bu hep böyle oldu. Bundan sonraki maçlarımızda da primler 24 saat içersinde ödenmeye devam edilecektir. Ancak hedefe oynayan bir Takım olarak bu sezon Şanlıurfa Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba`nın dışında gerekli maddi desteği görmüş değiliz. Geçen sezon Sayın Valimiz Nuri Okutan`ın ekonomik anlamda katkısı olmuş-tu. Sezon başında Yönetim olarak göreve devam etmemizi ve gerekli maddi katkının sağlanacağını bizlere iletmişlerdi. Bu nedenle Sayın Valimiz Nuri Okutan`ın ekonomik anlamda da gerekli katkıyı göstermesini istiyoruz. Her maçımıza gelmeye gayret gösteren her konuda bize gerekli manevi katkıyı sağlayan Sayın Valimizin 500 Bin liralık bir desteği yapmasını arzu ediyoruz. Maç başları, prim, deplasman giderleri derken bu grupta her takım için ekonomik problem büyük sorun yaratmaktadır. Geçen sezon birçok işadamı deplasman masraflarında primlerde bize yardımcı olmuş-tu. Kalan bu maçlarda da Şanlıurfalı iş adamlarının da bu yönde Yönetimimize gerekli katkıyı sağlamalarını istiyoruz. Başarı isteniyorsa herkesin bu başarıya ortak olması gerekiyor.”

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR