ŞANLIURFASPOR?DA BURUK SEVİNÇ

ŞANLIURFASPOR?DA BURUK SEVİNÇ

Demirspor maçında kale direklerini bir türlü geçemeyen Şanlıurfaspor’da 1 puana sevinen olmadı.. Teselli rakip sahadan alınan 1 puandı..

 

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, takımının Adana Demirspor maçında aldığı 1 puana sevinemediklerini söyledi.

Başkan Arslan, çok net gol pozisyonları elde ettiklerini iki kez topun rakip kale direklerinden döndüğünü belirterek şöyle dedi

“Adana Demirspor maçına 3 puan için gitmiştik. Takımımız 5 haftadır galip geliyordu. Şanlıurfaspor gerçek anlamda takım olmuş durumda. Çok iyi bir hava yakalamış durumdayız. Adana Demir’in güçünü biliyorduk. Ancak 90 dakika süresince golleri kaçıran taraf daha etkin oynayan taraf bizdik. Bazen futbolda bu tür maçlar oluyor. Bir türlü gol atamıyorsun. Bu maçta böyle bir maç oldu. Her şeye rağmen rakibimizle aradaki puan farkını koruduğumuz için mutlu döndük. “dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan Adana Demir deplasmanında ev sahipliğini en güzel şekilde yapan Adana Demirspor Yönetimi ile Adana’daki Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu üyelerine de teşekkür etti.

TOK : 3 PUANLA DÖNMELİYDİK

Bu arada Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erol Tok ise futbolcularının ortaya koyduğu mücadeleden dolayı kendilerini kutladı.

Maçtan sonra mağlup bir takım görüntüsü içersinde olduklarını çünkü 3 puanı hak edecek futbolu ortaya koyduklarını belirterek “Ancak futbolcularımla görüştüm. İyi oynadılar bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Adana Demir’i de mağlup etmiş olsaydık ilk 5 anlamında biraz rahatlamış olacaktık. Ancak bunun telafisi mümkün. Önümüzdeki Pazar günü kendi sahamızdaki Eyüp maçına bakacağız. Ortaya koyduğumuz futbolun karşılığı 3 puan olmalıydı. Ancak olmadı. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız”dedi



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR