Ekinci Bugün Başvurusunu Yaptı

Ekinci Bugün Başvurusunu Yaptı

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylığını daha önce Partisinin Viranşehir İlçe Başkanlığından istifa ederek açıklayan Mehmet Ekinci, bugün İl Başkanlığına gelerek  resmi müracaatını yaptı.

İl  Başkanı Av.Yusuf Eğilmez`e resmi müracaatını yapan Ekinci, daha sonra Merkez İlçe Başkanı  Mustafa  Zahit ile görüştü. Ekinci, burada yaptığı açıklamada şöyle dedi` 12 haziranda yapılacak olan genel seçimlerin Şanlıurfalıya, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum, Şanlıurfa`ya en hizmeti sunma niyetinde olan birisi olarak huzurlarınızda bulunuyorum. sahip olduğum ahlaki ve inanç değerlerinden sapmadan, halkımızın hizmetinde bulunacağıma daha yolun başında iken söz veriyorum`dedi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ekinci, seçimlerden sonra Şanlıurfa`da seçilecek Milletvekillerinin uyum içersinde olması gerektiğini de belirterek “Şanlıurfa`daki bir eksiklikte şehir olarak tam bir uyum içersinde olamayışımızdır. Şayet ben aday olup Milletvekili seçilirsem en çok bu konu üzerinde durmaya çalışacağım. Öncelikle bizim Milletvekilleri olarak uyumlu olmamız gerekiyorki bunu halkımıza yansıtalım. Şanlıurfa halkı bizden bunu istiyor, bunu bekliyor. İç çekişmelerin tamamen bir tarafa bırakılarak Şanlıurfa`mızın daha nasıl ileriye götürmenin çabası içersinde olmalıyız. “diye konuştu



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR