ŞUTSO?NUN GİRİŞİMİ SONUÇ VERDİ:

ŞUTSO?NUN GİRİŞİMİ SONUÇ VERDİ:

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası`nın (ŞUTSO) THY Şanlıurfa-İstanbul uçuş saatinin 02.50’ye alınmasının yol açacağı mağduriyetin önlenmesi için Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve Genel Müdür’lüğü nezdinde başlattığı girişimleri sonuç verdi. 02.50’ye alınan THY Şanlıurfa-İstanbul uçuş saati 22.40’a alındı.

 

Geçtiğimiz günlerde yapılan düzenlemeyle 28 Mart 2011 tarihinde uygulanmaya başlanacak olan yaz tarifesi düzenlemesi ile Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri 22.05 olan THY Şanlıurfa-İstanbul uçuş saatinin 02.50’ye alınması, işadamlarımız ve yolculuk etmek isteyen vatandaşlarımız için bir mağduriyet doğuracaktı, bunun önlenmesi ve uçak seferlerinin arttırılması için, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri ERTEKİN,  Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi TOPÇU ve Genel Müdür’ü Temel KOTİL’e bir yazı göndererek konuyla ilgili taleplerini iletmiş ve Sayın TOPÇU ve KOTİL’i bu konuda bilgilendirmişti. Bu girişim sonucuyla ve Şanlıurfa Milletvekili A.Emin ÖNEN ve Şanlıurfa Valiliği’nin de destekleriyle Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri 02.50 olacak olan, THY Şanlıurfa-İstanbul uçuş saatinin 22.40’alındığı bildirildi.

 

 

ŞUTSO Başkanı Ertekin, Şanlıurfa Milletvekili A.Emin ÖNEN ve Şanlıurfa Valiliği’nin de destekleriyle 02.50’ye alınan THY Şanlıurfa-İstanbul uçuş saati 22.40’a alındığını ifade ederek, yapılan bu düzenlemeyle işadamlarımız ile yolculuk etmek isteyen vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderildiğini ve yaşanacak olan diğer sıkıntıların da önlendiğini vurguladı.

 

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR