ARSLAN: SORUNLARI RAPOR EDİYORUZ

ARSLAN: SORUNLARI RAPOR EDİYORUZ

Temayül yoklamasının ardından hemen hemen tüm aday adayları Ankara’nın yolunu tutarken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Halil Arslan ise memleketinde halkın sorunlarını dinliyor.

Her fırsatta muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İbrahim Halil Arslan, Urfa’nın mevcut sorunlarını teker teker rapor ettiklerini ifade ederek Ankara’ya gittikleri takdirde bu sorunları meclis gündemine taşıyacaklarını söyledi.

Ulubatlı Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek Muhtar Fethi Kaya ile görüşen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Halil Arslan ardından esnafların sorunlarını dinledi.  AK Parti olarak herkese eşit mesafede olduklarını belirten Aday Adayı Arslan,  asıl amaçlarının bu memlekete hizmet olduğunu kaydetti.

Ziyaretinden dolayı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Halil Arslan’a teşekkür eden Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya, Arslan’ı canı gönülden desteklediklerini söyledi.

Muhtar Fethi Kaya, “İbrahim Halil Arslan herkesin tanıdığı bildiği üzere içimizden biri. Oldukça vefakâr ve cefakar biri. Sürekli halkın içinde halktan biri. Zabıta Amirliği görevini yürüttüğünde bile biz muhtarların belediye ile olan diyalogunu sağlamıştır. Her zaman bizim sorunlarımızı dinlemiş çözüm yollarını aramıştır. Bu yüzden birçok muhtar İbrahim Halil Arslan’ı bu yönüyle oldukça sevmektedir. Ben kendisinden bir ricada bulunmak istiyorum. Biz muhtarların sosyal güvencesi maalesef bulunmamakta. Seçildiğimizde ancak bağ kur’lu olabiliyoruz. Ancak ödemeleri biz yapmak zorunda kalıyoruz. Devletimiz muhtarları bir sosyal güvence altına alırsa bu sorun ortadan kalkar. Bu konuda bizlere Ankara’da yardımcı olmasını istiyoruz” dedi.  

Muhtarların yaşadığı sorunların takipçisi olacaklarını ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Halil Arslan, “Milletvekili Adayı olduğumuz ve seçildiğimiz takdirde muhtarımız Kaya’nın ifade ettiği sorunu en kısa zamanda gündeme getirmek için çalışma yapacağım. Umarım bu ve bu gibi sorunları meclis gündemine taşırız” diye konuştu.

Ulubatlı Mahalle Muhtarlığının ardından Balıklıgöl Şurkav Çarşısına geçen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Halil Arslan burada esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Urfa’nın sorunlarını teker teker rapor ettiklerini ifade eden Arslan, “Esnaflarımız, muhtarlarımız, kahvehanede oturan vatandaşlarımız hemen hemen her kesimle görüş alışverişinde bulunarak kentin sorunlarını rapor ediyoruz ve bu sorunları Ankara gündemine taşımayı planlıyoruz” dedi.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR