O Vahşetin Kurbanı Urfalı

O Vahşetin Kurbanı Urfalı

Sultançiftliği İsmetpaşa Mahallesi Ordu Caddesi 180 sokak 20 numaralı binada üvey annesi ve diğer kardeşleri ile birlikte yaşayan maktül Fırat Sezer’in kimliği olmadığı için okula hiç gönderilmediği ve bir pidecide çırak olarak çalıştığı belirtildi. Ailenin bir komşusu, katil zanlısı kadın ve kızının küçük çocuğu sürekli dövdüklerini öne sürerek, "Evden sürekli kavga sesi gelirdi. Bizimle de tartışıyorlardı. Bu sabahta gürültü oldu. Ayrıca halı asmışlardı. Halıdan kanlı su damlıyordu.” diye konuştu. Bu arada ölen Fırat Sezer’in kesilen başı olaydan yaklaşık 5 saat sonra boş bir arazide bulundu.
    
İsmetpaşa Mahallesi’nde değişik sokaklara dağıtılan ceset parçalarını toplayan polis ekipleri mahallede inceleme yaptı.
    
Olayla ilgili gözaltına alınan ve aralarında katil zanlısı Biyola Ochider, kızının da olduğu zanlılar Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİLER

Ailenin bazı komşuları Fırat`ın kimliği olmadığı için okula gidemediğini, babası ile üvey annesi tarafından aç bırakıldığını ve sürekli dövüldüğünü ileri sürdüler. Komşuları Fırat`ın çevredekilerin verdiği yiyeceklerle doyduğunu söylediler. Tercüman eşliğinde ifadelerine başvurulan kadınların cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi. Sorgulamalarında, önce sokaktaki iki kişiye 10 lira para verdik o yaptı bize getirdi gibi ifadelerde bulunan iki kadının polisin sıkıştıran soruları karşısında suçlarını itiraf ettiler.

Şanlıurfalı olan Sezer ailesinin diğer fertleri cenazeyi Urfa`ya getirmek için İstanbul`a gitti. Şanlıurfa`da toplanan amcası Mehmet Sezer olayı duyduklarında şok olduklarını ifade etti(Urfaha)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR