Bülent Arınç Şanlıurfa`da

Bülent Arınç Şanlıurfa`da

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yerel Medya Semineri`ne katılmak üzere Şanlıurfa`ya geldi.

Ankara`dan Şanlıurfa`ya Anadolujet`in tarifeli uçağıyla gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şanlıurfa milletvekilleri ve parti üyeleri tarafından GAP Havaalanı`nda karşılandı.

 

Havalanındaki karşılama töreninde bulunan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı M.Ali Kapaklının haberinin yer aldığı gazeteyi okuyan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç M.Ali Kapaklı aday adayımız da buradamı diye sordu. Ak Parti Aday Adayı M.Ali Kapaklı buradayım sayın bakanım diyerek Arınçla bir süre sohbet etti.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı M.Ali Kapaklı “Devlet Bakanımız ve Başbakan Yardımcımız sayın Bülent Arınç kendisini karşılamaya gelen diğer milletvelili aday adayları ve protokol ile çok yakından ilgilendi. Sayın bakanımıza urfada görmekten son derece mutluyuz kendisi şanlıurfayı çok seviyor, bu kadar yoğun program içersinde zaman ayırıp urfaya geldiği ve urfayı ön plana çıkardığı için teşekkür ediyorum. Sayın Devlet bakanı ve Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç son derece samimi davranışları ile Şanlıurfanın gönlünden birkez daha taht kurmuştur” dedi.   

 

Bakan Arınç, daha sonra milletvekilleri ve partililerle birlikte Otel El Ruha`ya geldi. Burada partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Arınç, kendisi için verilen akşam yemeğine katıldı. Bakan Arınç, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yerel Medya Semineri`ne katıldı


Seminerin ardından Bakan Arınç`ın Sipahi pazarı, Gümrüh Hanı, Kaza Pazarı, Bakırcılar Çarşısı Hüseyniye Çarşısı`nı gezmesi bekleniyor. Bakan Arınç ve beraberindeki heyetin ayrıca Göbeklitepe`yi ziyaret ederek incelemelerde bulunacağı öğrenildi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR