Güneş, Hanımeli çarşısında

Güneş, Hanımeli çarşısında

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İsmail Güneş, Şanlıurfa’da ayak basmadık yer, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmıyor. İlçeleri bile ziyaret ederek ilçe teşkilat başkanları ve esnafla selamlaşıp hal hatır soran Güneş, şimdi de Asvaltyol caddesi üzerindeki Hanımeli Çarşısını gezerek bayanlardan ve esnaftan destek istedi. Güneş, bayanlara bir sordu bin ah işitti.

       Hayırlı olacaksa listeye girip seçilmeyi istediğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İsmail Güneş, “Yıllarca esnaf olarak memleketime, insanımıza hizmet ettim. Gıda toptancılığı ile başladığım ticaret hayatımı Döviz Bürosu ve şimdi de Kuyumculuk olarak sürdürüyorum. Gıda toptancılığı işimiz de devam ediyor. Dolayısıyla ben halkın içinden biriyim. Zaten sürekli halkın içindeydim. Teşkilatta Mahalle Muhtarlarını ziyaret komisyonunun başkanı olarak ta ilimizdeki bütün Mahalle Muhtarlarını en az 2 kere ziyaret edip hal hatır sordum, sorunlarını dinleyip gereğinin yapılmasına vesile oldum. Şimdi de nasipse Milletvekili olarak hizmet etmeyi düşünüyorum. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın dediği gibi sıkmadık el; çalmadık kapı bırakmadık. Kısaca Şanlıurfa’da ayak basmadık yer bırakmayacağım. Şükürler olsun, her gittiğim yerde öncelikle Başbakanımıza ve AK Partiye ilgi fazla idi. Dolayısıyla tanımadığımız kişiler bile bize ilgi gösterdi. Bizler her zaman halkımıza ve Başbakanımıza layık olmaya gayret edeceğiz. Durmak ve yorulmak nedir bilmeden çalışmaya devam edeceğim” dedi.

     Güneş, Özdiker Pasajındaki Hanımeli Çarşısını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi, kendilerine anketler sırasında sorulduğunda destek olmalarını istedi.

     Hanımeli Çarşısı kadınları ise, Milletvekili adayı Güneş’e dert yakınarak, kendilerine mikro kredi desteğiyle işyerleri açtıklarını ve çeşitli el sanatları ürünleri ile özellikle bayanları ilgilendiren ihtiyaç maddeleri satmaya başladıklarını ancak ürettikleri malları satamadıklarını belirttiler.

     Esnaf bayanlar, yetkililerin kendilerine yardımcı olmalarını, ürettikleri malların satışı konusunda Pazar oluşmasına ve zaman zaman da sattıklarını sergileyebilecek göz önünde bir yer göstermelerini istediklerini söylediler.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR